Beauty school: Τα πιο έξυπνα tips μακιγιάζ που θα απογειώσουν τις ικανότητές σας

Ακόμα κι έπειτα από χρόνια προσπάθειας, εξακολουθώ να χάνω την υπομονή μου όταν θέλω να πετύχω το τέλειο cat eye ή το τέλειο contouring. Οι ικανότητες μου στο μακιγιάζ φτάνουν σε ένα Α επίπεδο, που απέχει μακράν από το επαγγελματικό. Παρόλα αυτά, απολαμβάνω τη διαδικασία και αγαπώ το πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να μου δώσει ακόμα και το πιο απλό look. Έτσι, αντί να συνεχίζω τη μάχη με το contouring και τα ομοιόμορφα smokey eyes, αποφάσισα να εφαρμόσω μία διαφορετική

τακτική που είναι ιδανική για όλους, ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες.

Απολέπιση, για λεία βάση

Για ομοιόμορφη εφαρμογή της βάσης και αρμονικό φυσικό αποτέλεσμα, καλό είναι η επιδερμίδα να είναι λεία. Η απολέπιση σε τακτική βάση είναι η σημαντικότερη κίνηση για τη λείανση του ‘καμβά’ του μακιγιάζ.

Το skincare είναι αλληλένδετο με το αντηλιακό

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας λέμε ότι η ηλιοπροστασία είναι απολύτως απαραίτητη για να διατηρήσετε το υγιές και όμορφο το δέρμα σας. Χωρίς το αντηλιακό, οι πιθανότητες εμφάνισης σκούρων κηλίδων και λεπτών γραμμών είναι πολύ περισσότερες. Για να τις καλύψετε, οι πιο παχιές συνθέσεις foundation είναι απαραίτητες. Αυτές όμως θέλουν περισσότερη προσπάθεια κατά τη εφαρμογή τους για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Τα serums λάμψης θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας

Για μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη, χωρίς concealer ή highlighter, τότε τα serums λάμψης είναι η Νο1 επιλογή σας. Μία λεπτή στρώση θα σας χαρίσει αυτόματα ένα φωτεινό, λαμπερό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raphaël Gagnon (@raphaelgagnon)

Ενυδατική με χρώμα, η εναλλακτική του foundation

Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για εσάς που δεν είστε εξπέρ στο μακιγιάζ. Χαρίζει άμεσα ανάλαφρο, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση πινέλων ή άλλων εργαλείων εφαρμογής. Αρκεί να βρείτε μια σύνθεση που ταιριάζει στον τύπο σας.

Ρουζ, το πολυχρηστικό

Μία κρεμώδης σύνθεση ρουζ είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μήλα, στα χείλη ως lip balm αλλά και ως σκιά. Επομένως είναι το must προϊόν για να πετύχετε ένα μονοχρωματικό look φρεσκάδας.

Ναι στις κρεμώδεις υφές… εκτός του bronzer

Όσο πιο σκούρο είναι το κρεμώδες ή υγρό προϊόν μακιγιάζ, τόσο πιο μεγάλη επιδεξιότητα χρειάζεται για ένα blending με φυσικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε καλύτερα ένα bronzer σε μορφή πούδρας. Είναι πολύ πιο εύκολο να το εφαρμόσετε δίνοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο στο χρώμα. Παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως σκιά ματιού.

Concealer, στην απλή εκδοχή του

Tα σούπερ ανάλαφρα concealers είναι τα ιδανικά. Καλύπτουν σπυράκια και ατέλειες και χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα χωρίς πολλές κινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα