Beauté στο σπίτι! Πώς να κάνεις μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου

15:03 23/3/2020 - Πηγή: InStyle

Ένα πραγματικά όμορφο πρόσωπο είναι αυτό που λάμπει και ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα και όχι ένα πρόσωπο που “κρύβεται” πίσω από δεκάδες καλλυντικά. Για να το αποκτήσουμε και να το διατηρήσουμε, δεν χρειάζεται να απευθυνόμαστε  συνέχεια σε κάποια αισθητικό, αφού μπορούμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε spa και να προσφέρουμε στο πρόσωπό μας τη φροντίδα που πρέπει. 

Είναι η καλύτερη ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου στο σπίτι. Επομένως, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και ετοιμάσου να

κάνεις το καλύτερο δώρο στην επιδερμίδα και στη διάθεσή σου.

ΒΗΜΑ 1ο: Καθαρισμός 

Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου με ένα κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου προϊόν. Κυκλικές κινήσεις για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα για να φύγουν οι ρύποι και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια σκούπισε είτε με καθαρή μαλακή πετσέτα είτε με χαρτί για να αποφύγεις μικρόβια.

Το να βρεις ένα καλό σαπούνι που θα κάνει βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εμείς σας προτείνουμε δυο που έχουμε δοκιμάσει και λατρέψει.

Της Apivita για όλους τους τύπους προσώπου με ελιά και που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και λεβάντα που δρα καταπραϋντικά. Περιέχει επίσης, πρόπολη που έχει αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση.

Θα το βρεις εδώ

Και της Jowae για μικτές, λιπαρές ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει 89% συστατικά φυσικής προέλευσης και μυρίζει υπέροχα. 

Θα το βρεις εδώ

ΒΗΜΑ 2ο: Ατμός

Βράσε νερό σε μια κατσαρόλα. Σκέπασε το κεφάλι σου με μια πετσέτα και κάτσε από πάνω για 5 λεπτά. Μην βάλεις το πρόσωπό σου πολύ κοντά για να μην καείς. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξουν οι πόροι του δέρματος. Απομάκρυνε το σμήγμα που έχει βγει με ένα χαρτομάντιλο. 

ΒΗΜΑ 3ο: Απολέπιση
Και αφού άνοιξαν οι πόροι σου με τη βοήθεια του ατμό, τώρα είναι η ώρα για το scrub. Με την απολέπιση θα απομακρύνεις νεκρά κύτταρα και θα καθαρίσεις σε βάθος το πρόσωπό σου. 

Μη χρησιμοποιείς απολεπιστικά με χοντρούς κόκκους γιατί μπορεί να ερεθίσουν το πρόσωπό σας.

Εμείς σου προτείνουμε το gel απολέπισης της Frezyderm:

Θα το βρεις εδώ

Και την μάσκα απολέπισης της Caudalie που έχει κρεμώδη υφή και περιέχει έλαια γρέιπφρουτ, μέντας και πορτοκαλιού:

Θα τη βρεις εδώ

BHMA 4o: Μάσκα

Αυτό το βήμα είναι ίσως το αγαπημένο κάθε γυναίκας που λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της. Άπλωσε μια μάσκα ενυδάτωσης στο πρόσωπο για 10-20 λεπτά, ανάλογα τις οδηγίες που δίνει κάθε προϊόν. Χαλάρωσε, πιες τον καφέ σου και άφησέ τη να κάνει τα μαγικά της. 

Προτείνουμε τη μάσκα με θαλάσσια λεβάντα της Apivita:

Θα τη βρεις εδώ

Και τη μάσκα της Caudalie:

Θα τη βρεις εδώ

BHMA 5o: Ενυδάτωση

Τελευταίο και μη εξαιρετέο βήμα! Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα πρόσωπο και λαιμό. Εκτός από το πρόσωπο ενυδάτωση χρειάζονται και τα μάτια που θεωρείται το πιο ευαίσθητο σημείο. 

Για τα μάτια προτείνουμε την κρέμα με ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy:

Θα τη βρεις εδώ


Για το πρόσωπο βρήκαμε εκτός από την κρέμα και αυτόν τον ορό που δρα πραγματικά σαν ένεση ενυδάτωσης:

Θα το βρεις εδώ

Κάνε λοιπόν, στον εαυτό σου και το δέρμα σου αυτό το δώρο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και όπως είχε πει η Helena Rubinstein, ιδρύτρια των εταιρείας καλλυντικών HR, “Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο τεμπέλες”. 

Περισσότερα προϊόντα περιποίησης μπορείς να βρεις στο Online φαρμακείο ThinkPharmacy.gr 

Επισκέψου το λογαριασμό του Thinkpharmacy στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Beauté, Πώς,Beauté, pos