Angelina Jolie: Το συναισθηματικό ξέσπασμά της – Στη δημοσιότητα email που έστειλε στον Brad Pitt το 2021

Eνώ η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt κλιμακώνεται, επανέρχεται στη δημοσιότητα, μέσω TikTok, ένα email που έγραψε η ηθοποιός στον πρώην σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2021.

Το etonline.com εντόπισε το email που περιλαμβάνεται σε δικαστικό έγγραφο και δημοσιεύει το συναισθηματικό

ξέσπασμα της Χολιγουντιανής σταρ προς τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών τους. Το ηλεκτρονικό μήνυμα ξεκινά με την Jolie να λέει ότι “το υποβάλλει γραπτώς για να μην συγκινηθεί” προτού αναφερθεί λεπτομερώς στην απόφασή της να πουλήσει το Chateau Miraval Winery, του οποίου ο Pitt είναι κατά μέρος ιδιοκτήτης.

“Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μία πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου” έγραψε μεταξύ άλλων η Jolie αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά της, Knox και Vivienne. “Ένα μέρος όπου κράτησε την υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να γίνει και όπου πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατον να το γράψω αυτό χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις για το τι ήταν πριν από μία δεκαετία”.

“Αλλά επίσης είναι το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας και μία επιχείρηση που επικεντρώνεται στο αλκοόλ”, συνέχισε η Jolie, αναφερόμενη στον αγώνα του Pitt με την κατάχρηση του αλκοόλ. “Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που να μας κρατήσει μαζί και να βρούμε το φως και τη γαλήνη. Τώρα βλέπω ότι πραγματικά με ήθελες εκτός και πιθανότατα θα χαρείς με αυτό το email“.

Fleur de Miraval

Η Jolie συνέχισε γράφοντας ότι έχει δει “πολλές αλόγιστες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύονται με τρόπους που δεν θα είχα εγκρίνει και έχουν ληφθεί αποφάσεις για τις οποίες δεν ζητήθηκε η γνώμη μου” τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λέγοντας ότι “πληγώθηκε από αποφάσεις που ελήφθησαν και δείχνουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για να μοιραστεί η επιχείρηση ή να την αλλάξουν ουσιαστικά σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας“.

“Με τάραξε η εκόνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την πώληση αλκοόλ. Το θεώρησα ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα τα παιδιά να δουν. Μου υπενθύμισε επώδυνες στιγμές” συνέχισε γράφοντας ότι δεν πιστεύει ότι “μπορώ να εμπλακώ, δημόσια ή ιδιωτικά σε μία επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε την οικογένειά μου τόσο βαθιά”.

Photo by Monica Schipper/Getty Images for Netflix

Η Jolie συμπλήρωσε ότι “η επιχείρηση έχει, επομένως, ξεπεράσει το σημείο εκεί όπου εγώ θα μπορούσα να είμαι μέρος της, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας” προτού αναφέρει λεπτομερώς δύο επιλογές, που περιελάμβαναν την “πλήρη πώληση” στην οποία θα τον στήριζε απολύτως “στην προσπάθειά του να πουλήσει την εταιρεία και να πουλήσει την εταιρεία και να απομακρυνθεί από αυτό το δύσκολο και επώδυνο κεφάλαιο της ζωής μας”.

“Η εναλλακτική είναι η πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από εσάς, την οικογένεια Perrin ή τους συνεργάτες σας“, έγραψε η Jolie και πρόσθεσε: “Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε για να θεραπευθούμε και να επικεντρωθούμε στο πού έρχεται κοντά η οικογένειά μας και πού έχουμε θετικές σχέσεις. Και να το κάνουμε γρήγορα“.

Oι Shiloh Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt και η Angelina Jolie. Photo by JC Olivera/Getty ImagesAngelina Jolie: Δικαστικά έγγραφα “καίνε” τον Brad Pitt – Τον κατηγορεί ότι επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους

Ακολούθως η Jolie ανέφερε το περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ, το 2016, για το οποίο είχε ισχυριστεί ότι “όρμησε στο ίδιο του το παιδί” και “προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά ενώ χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο“. Επίσης, η Jolie υποστήριξε ότι ο Pitt “έριξε μπίρα πάνω της” και “μπίρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά”. Τον ίδιο μήνα κατά τον οποίο συνέβη το φερόμενο περιστατικό, η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η Jolie έγραψε ακόμη στο email της: “Δεν μπορώ να αρχίσω να λέω πόσο με αναστατώνει να πρέπει να φθάσω σ’ αυτό το σημείο. Το όνειρό σου για τη σχέση σου με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι δικό σου και το έκανες οδυνηρά ξεκάθαρο. Σου εύχομαι το καλύτερο με την επιχείρηση και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθανθούν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και σε επισκέπτονται εκεί. Αλλά για εμένα το Miraval πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016 και όλα όσα έχω δει στα μετέπειτα χρόνια δυστυχώς το έχουν επιβεβαιώσει αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα