Alexander Skarsgård: Επιβεβαίωσε ότι έγινε μπαμπάς

09:46 21/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Alexander Skarsgård είναι και… επίσημα μπαμπάς!

Ο 46χρονος σταρ επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στο Entertainment Tonight, ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του επιτυχημένου δράματος του HBO “Succession.”

Αν και ο Skarsgård εμφανίστηκε στην εκδήλωση χωρίς τη σύντροφό του, Tuva Novotny, ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο για τα συγχαρητήριά του.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ” είπε επιβεβαιώνοντας την είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού του.

Ο ηθοποιός έδειξε κι ένα λούτρινο ζωάκι που του έδωσαν για το παιδί του, λέγοντας: “Το πήρα αυτό στο κόκκινο χαλί. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ.”

Alexander Skarsgård (Lukas Matsson), Kieran Culkin (Roman Roy) with his wife Jazz Charton, Nicholas Braun (Greg Hirsch) and Arian Moayed (Stewy Hosseini) pic.twitter.com/tw0GZcQNsq

— Grunge Dude (@DootDootYeah) March 21, 2023

Αυτό είναι το πρώτο παιδί του Alexander Skarsgård και το δεύτερο της Novotny. Σύμφωνα με το Page Six, η Novotny έχει μια 16χρονη κόρη, την Ella, με τον πρώην σύντροφό της, Nicolai Bjerrum Lersbryggen. Η ηθοποιός επέδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της πέρυσι τον Απρίλιο, ενώ έδινε το “παρών” στα σουηδικά βραβεία Elle.

Ενώ το ζευγάρι έχει τηρήσει απόλυτη σιωπή σχετικά με τη σχέση του, ο Skarsgård είχε πει στο παρελθόν ατο People ότι το πρώτο πράγμα που αναζητά σε μια σύντροφο είναι η αίσθηση του χιούμορ.

Alexander Skarsgard appears to welcome first child with Swedish actress girlfriend Tuva Novotny | Daily Mail Online https://t.co/jLSNftAZhy

— Susan (@ScoobyySue) November 16, 2022 Alexander Skarsgård: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά; – Οι εικόνες που πυροδότησαν τις φήμες

“Η αίσθηση του χιούμορ είναι σίγουρα το νούμερο ένα”, εξήγησε το 2009. “Το να είσαι αστείος και έξυπνος είναι πολύ σημαντικό.”

Είπε στην Chelsea Handler το 2017 στη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε, ότι ήταν ενθουσιασμένος που θα γινόταν πατέρας μια μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα