Alain Delon: Η στενή σχέση με την εγγονή του Loup – Το κοινό πάθος που μοιράζονται

14:59 9/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Alain Delon έχει βρεθεί στο επίκεντρο του “πολέμου” που έχουν κηρύξει τα παιδιά του μεταξύ τους. Από την αρχή του χρόνου οι δύο γιοι του Anthony και Alain Fabien είναι στα μαχαίρια με την αδελφή τους, Anouchka. Αυτός ο εμφύλιος, ωστόσο, δεν φαίνεται να αγγίζει την εγγονή του, Loup Delon, η οποία φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον θρυλικό παππού της.

Η Loup, παρά την οικογενειακή της κληρονομιά, δεν φιλοδοξούσε ποτέ να γίνει ηθοποιός και έμενε πάντα μακριά από τις κάμερες. Η 28χρονη, κόρη του Anthony Delon που έχει σπουδάσει δικηγόρος, είναι πολύ πιο διακριτική

από την υπόλοιπη οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Ακόμη και σήμερα, παρά την κόντρα μέσα στην οικογένεια Delon, η ίδια δεν έχει πάρει θέση και αυτά τα οικογενειακά ζητήματα δεν φαίνεται να επηρεάζουν τη σχέση της με τον 88χρονο παππού της.

Η Loup και ο Alain Delon έχουν στενή σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Τον επισκέπτεται τακτικά στο σπίτι του στο Douchy και έχει κληρονομήσει το πάθος του για τη σκοποβολή.

Credit: Anthony Delon / Insta Story

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Anthony Delon δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης του Loup με τον πατέρα του, στον λογαριασμό του στο Instagram ως απόδειξη της στενής τους σχέσης.

Στη φωτογραφία, η Loup και ο Alain Delon κάθονταν στη βεράντα του σπιτιού, στην ύπαιθρο, με την πλάτη τους γυρισμένη στον φωτογραφικό φακό. Πρόκειται για μια συγκινητική φωτογραφία που φαίνεται να μαρτυρά τη στενή σχέση μεταξύ της εγγονής και του παππού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Πιο πρόσφατα, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, ο Anthony Delon ανέβασε σε story μια φωτογραφία της κόρης του καθισμένης στο γρασιδι με τους δύο ποιμενικούς του παππού της στο πλευρό της. Η 28χρονη δικηγόρος χαμοογελά και απολαμβάνει μια οικογενειακή μέρα στο Douchy.

To κοινό πάθος εγγονής και παππού

Η Loup Delon έχει κληρονομήσει ένα πάθος που φαίνεται να έχει περάσει από γενιά σε γενιά στην οικογένεια Delon: τη σκοποβολή. Ο Alain Delon χρησιμοποιούσε πολύ τα πυροβόλα όπλα, ιδιαίτερα στους κινηματογραφικούς του ρόλους, όπως στο Borsalino.

Στη συνέχεια, ο Anthony Delon ασχολήθηκε και ο ίδιος με τη σκοποβολή και, χρόνια αργότερα, η Loup Delon ασχολήθηκε επίσης με το άθλημα. Περήφανος για τη μεγαλύτερη κόρη του, ο Anthony Delon δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με τη Loup Delon οπλισμένη με πιστόλι στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από μερικά χρόνια. “Μείνε μακριά από το μικρό μου κορίτσι”, έγραψε ο Anthony Delon στα αγγλικά για να συνοδεύσει την ανάρτησή του.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης τα hashtags “family thing” και “Delon style”, αρκετά για να κάνουν περήφανο τον παππού της, Alain Delon.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alain Delon,Loup –