8 looks με γαλότσες που θα θέλετε να φοράτε ακόμα κι όταν δεν βρέχει

Όσο κι αν… τρελαίνεται ο καιρός δεν χρειάζεται να πάθουμε το ίδιο κι εμείς. Υπάρχουν outfits που είναι παντός καιρού, όπως και παπούτσια για να τα συνδυάσετε. Οι γαλότσες μάλιστα είναι ένα από αυτά. Όχι δεν τις φοράμε μόνο στη βροχή, και όχι δεν είναι κρύες, καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και το εσωτερικό τους έχει επενδυθεί κατάλληλα και για τις πιο παγωμένες μέρες.

@emilysindlev/instagram

Η influencer Emily Sindlev έχει τις πλαστικές γαλότσες σε

ιδιαίτερη εκτίμηση και τις προτιμάει καθημερινά. Ένα oversized σακάκι και ένα πλεκτό πουλόβερ είναι τα ιδανικά κομμάτια για να φορέσετε με τις συγκεκριμένες μπότες. Casual και chic.

@laiamagazine

Οι rainy boots αναβαθμίζουν εύκολα ακόμα κι ένα sheer dress κάνοντάς το καθημερινό και στιλάτο. Δεν χρειάζονται όλα τα φορέματα γόβες και τακούνια.

@emilysindlev/instagram

Μίνι φούστα και φούτερ; Ένας too cute συνδυασμός που φοριέται κυριολεκτικά παντού. Για εντύπωση επιλέξτε γαλότσες με χρώμα και δεν θα χάσετε.

@ellenclaesson/instagram

Με total knit φορέστε γαλοτσάκια. Ναι, η ψηλή μπότα κυκλοφορεί και σε άλλη version, πιο ανανεωμένη και πιο στιλάτη.

@whaelse.com

Ο κλασικός τρόπος θέλει ένα κολάν κι ένα λευκό πουκάμισο ως το απόλυτο ταίρι των rainy boots. Αλλά επειδή δεν είμαστε του κλασικού κι αν για εσάς είναι πολύ απλός ο συγκεκριμένος συνδυασμός, ντύστε τον με ένα oversized signature πανωφόρι.

@leonniehanne/instagram

Στις δερμάτινες καμπαρντίνες λέμε, ναι! Και μαντέψτε… ταιριάζουν γάντι με τις γαλότσες.

@pernilleteisbaek/instagram

Το πλεκτό μίνι φόρεμα αποκτά άλλον αέρα όταν συνδυάζεται με τις γαλότσες και κυρίως με τις λευκές καθώς είναι το must-have item της χρονιάς.

@emilyshindlev/instagram

Έχουμε δει να φοράνε το slip dress με ψηλοτάκουνα πέδιλα, το έχουμε δει με αθλητικά sneakers, το έχουν συνδυάσει με flat σανδάλια, αλλά τις γαλότσες τις σκεφτήκατε ποτέ ως πιθανό συνδυασμό; Επειδή δεν συνηθίζεται, ας το δοκιμάσουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα