7 τάσεις από την Εβδομάδα μόδας που κρατάμε για το φετινό φθινόπωρο

10:50 11/7/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα είναι το σίγουρο, οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Η Haute Couture Eβδομάδα μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε και η streetstyle πασαρέλα του δρόμου άφησε πίσω της, τις επόμενες τάσεις. Αυτές που θα ακολουθήσουμε το φθινόπωρο που μας έρχεται.

Πιο nude αποχρώσεις, επιστροφή στο κλασικό ασπρόμαυρο και υπερβολική λάμψη! Τα επερχόμενα trends θα είναι αν μη τι άλλο, luxurious κι εμείς δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για τα πρώτα πρωτοβρόχια.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Badass corset trend: η δημοφιλής τάση των κορσέδων, όχι μόνο θα συνεχιστεί και τη

χειμερινή σεζόν, αλλά θα εξελιχθεί κιόλας. Αν πέρυσι την είδαμε στη light μορφή της, φέτος ετοιμαστείτε για σκληρούς κορσέδες με έντονες λεπτομέρειες και σκληρά στοιχεία, ιδανικά για wild εμφανίσεις.

Credit: Beat Route/Instagram

Τολμηρά cut-outs: για ακόμα μια φορά, γιατί ποια μπορεί να τα αποχωριστεί. Αψηφώντας το κρύο, η σέξι τάση θα επικρατήσει ξανά τόσο στις night out εμφανίσεις, όσο και στα καθημερινά outfits, βάζοντας ένα hot touch στην εικόνα.

Credit: Lashana Lynch/Instagram

Belt it like Fendi: στη φετινή πασαρέλα του… δρόμου, εντοπίσαμε ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ, το οποίο στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει αμέσως trend. Η ιδιαίτερη Fendi ζώνη είναι ένα καινούργιο στοιχείο styling, το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί και το οποίο θα θέλαμε πολύ να φορέσουμε!

Credit: Claire Guillon/Instagram

Μακριά γάντια: γιατί όπως είπαμε, η πολυτέλεια έχει γίνει must-have. Τα θηλυκά, μακριά γάντια είναι αυτά που θα προσθέσουν μια luxourius πινελιά στα βραδινά μας σύνολα, επαναφέροντας τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος.

Credit: Xiayan/Instagram

Leathers και vinyl: η πιο διαχρονική και αγαπημένη μας χειμερινή τάση. Τα fashion girls την τίμησαν και μέσα στο κατακαλόκαιρο κι εμείς ανυπομονούμε για τις πρώτες τσουχτερές μέρες. Ναι, σωστά διαβάσατε!

Credit: Maeva Marshall/Instagram

Sequins all over: φέτος θα δούμε όση λάμψη δεν έχουμε ξανά δει ποτέ. Πούλιες, strass, γυαλιστερά υφάσματα και οτιδήποτε λάμπει θα είναι τάση, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για ένα total glamorous φθινόπωρο που… θα βγάλει μάτι.

Credit: Claire Guillon/Instagram

Tweed και ξανά tweed: η Chanel τάση θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο χάρη στην κομψότητα της. Στιλάτα μίνι ταγιέρ, φούστες και σακάκια συνδυασμένα μάλιστα, με πέρλες αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσουν στους δρόμους και στις πιο elegant περιστάσεις.

Είστε έτοιμες για το φθινόπωρο;

Keywords
Τυχαία Θέματα