5 τρόποι για να κάνετε ένα total black outfit να φαίνεται ενδιαφέρον

Ξέρατε ότι όλα τα χρώματα μαζί συνθέτουν το λευκό ενώ αντίθετα η απουσία όλων των χρωμάτων δημιουργεί το μαύρο; Δεν συμφωνούσα πάντα με το μάθημα της Φυσικής. Λοιπόν… για εμάς που το μαύρο αποτελεί και είναι το αγαπημένο μας χρώμα, άσχετα με το τι λένε οι άλλοι, και το total black μας βγάζει από το αιώνιο δίλημμα του τι να βάλω σήμερα, σας έχουμε μερικά χρήσιμα tricks για να αναβαθμίσετε ένα basic look.

@mariagragmann/instagram

Βάλτε ζώνη: και πιο συγκεκριμένα

φορέστε μια ιδιαίτερη ζώνη με άποψη που θα φτιάξει ολόκληρο το look. Δεν έχετε ακούσει ότι ένα outfit χωρίς αξεσουάρ είναι ότι κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς τα στολίδια του; Το ίδιο ισχύει και στην total black εμφάνιση.

@greceghanem/instagram

Επιλέξτε κομμάτια που να λάμπουν: σε μαύρη βάση φυσικά αλλά και πάλι να έχουν αυτό το κάτι, από strass έως και διαμαντάκια. Κι ένα ακόμα μυστικό, συνδυάστε διαφορετικές υφές όπως βελούδο, δαντέλα και τζιν σε μαύρο χρώμα. Ναι παραμένει ακόμα το total black σύνολο για το οποίο μιλούσαμε αλλά αυτή τη φορά γίνεται λίγο πιο γιορτινό.

@ariviere/instagram

Το μαύρο κουστούμι: εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ένα κλασικό black suit είναι ότι πιο chic μπορείτε να φορέσετε και δεν έχει ανάγκη καμία περεταίρω πληροφορία και στολίδι.

@sonialyson/instagram

Βάλτε φλούο αξεσουάρ σε μια κατάμαυρη εικόνα: η αντίθεση δημιουργεί το τέλειο παιχνίδι και το look αποκτά άλλη μορφή. Μπορεί να παραστρατήσατε για λίγο από το αγαπημένο σας χρώμα, αλλά πώς να το κάνουμε, του πάει.

@endlesslyloveclub/instagram

Δείξτε λίγο δέρμα: ή και πολύ, δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσετε σχήματα και να ελαφρύνετε κάπως την τόσο σκούρα εικόνα. Total black, συμφωνούμε, αλλά όχι και να μας πνίγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα