5 φθινοπωρινά jackets που θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό σας look να ξεχωρίσει

1/5 FAUX LEATHER BIKER JACKETDETAILS39.95 EUR ZARA 2/5 FRINGED JACKETDETAILS49.95 EUR ZARA 3/5 Κοντό τζάκετ με επένδυση από συνθετική γούνα€79,95 Marks and Spencer 4/5 ΜΠΟΥΦΑΝ BOMBER ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ 99,90 € 'ALE 5/5 ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ89,90
€ 'ALE

Κάποιες ημέρες έχουμε διάθεση να δημιουργήσουμε τα πιο ιδιαίτερα looks. Να συνδυάσουμε διαφορετικά μοτίβα και αποχρώσεις, να φορέσουμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες όμως που το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να φορέσουμε το αγαπημένο μας jean παντελόνι και ένα πουκάμισο και απλώς να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Εάν αυτή την περίοδο και εσείς, θέλετε να φοράτε τα πιο άνετα κομμάτια της ντουλάπας σας χωρίς να πολυσκέφτεστε τους συνδυασμούς που θα δημιουργήσετε, υπάρχει ένα εύκολο και γρήγορο tip που θα κάνει ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο να ξεχωρίσει.

Αρκεί να προσθέσετε στη συλλογή σας κομψά και ιδιαίτερα jackets που θα κλέψουν τις εντυπώσεις από ένα σύνολο σας. Suede μπουφάν με κρόσσια, δερμάτινα μπουφάν σε αποχρώσεις όπως το μπορντό ή το burnt orange, jackets με λεπτομέρειες από γούνα πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που θέλει να είναι κομψή στην καθημερινότητα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜία νύχτα στη Ρώμη για τον εορτασμό της συλλογής Giambattista Valli x H&M

Keywords
Τυχαία Θέματα