5 χρήσιμα styling tricks που θα αντιγράψουμε από τη νέα καμπάνια των Zara

1/5 Συνδυάστε κλασικά μοτίβα όπως το καρόΤα καρό μοτίβα μας θυμίζουν αμέσως το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ενώ είναι από τα πιο κομψά και διαχρονικά μοτίβα που έχουμε στη συλλογή μας. Αυτή τη σεζόν, προσθέστε στη συλλογή σας κομμάτια σε κλασικά καρό μοτίβα σε γήινες ή γκρι αποχρώσεις και συνδυάστε τα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και εσείς θα μοιάζετε με πραγματικές fashionistas. Courtesy of Zara 2/5 Δημιουργήστε layering με το αγαπημένο σας party
φόρεμαΈνα glittery φόρεμα ή ένα φόρεμα με παγέτες πρέπει σίγουρα να υπάρχει στη συλλογή μας αυτή την εποχή. Έτσι θα μπορέσομε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές glam εμφανίσεις στις βραδινές μας εξόδους. Το styling tip που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή των Zara είναι το να δημιουργήσουμε layering με το αγαπημένο μας φόρεμα. Πώς θα τα καταφέρετε; Φορέστε ένα strict λευκό πουκάμισο μέσα από ένα φόρεμα με παγέτες ή ένα ζιβάγκο σε έντονη χρώμα μέσα από το glittery φόρεμα σας. Courtesy of Zara 3/5 Προσθέστε μία δερμάτινη ζώνη στο silk φόρεμα σαςΣίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζετε αυτό το styling tip. Οι ζώνες τονίζουν τη μέση και τη σιλουέτα μας, ενώ είναι και ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ. Αυτό που μας προτείνουν τα Zara όμως είναι να επενδύσουμε σε μία ζώνη-αλυσίδα, η οποία ταιριάζει τέλεια με το silk φόρεμα μας. Ο λόγος είναι πως συνδυάζονται διαφορετικές υφές και δημιουργούν ένα πολύ σικ αποτέλεσμα. Courtesy of Zara 4/5 Συνδυάστε διαφορετικές υφέςLeather κομμάτια με κοτλέ ή πλεκτά υφάσματα, faux γούνες με παγέτες, σατέν με vilyn. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην σας είχε περάσει από το μυαλό να δοκιμάσουμε όλους αυτούς τους συνδυασμούς, ωστόσο αυτή η εποχή είναι η ευκαιρία μας να πειραματιστούμε περισσότερο με το στιλ μας. Courtesy of Zara 5/5 Συνδυάστε δουλειά και διασκέδασηΠοιος είπε πως τα office looks σας πρέπει να είναι πάντα πολύ αυστηρά; Έως και βαρετά. Φέτος τον χειμώνα θέστε ως στόχο να νιώθετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας με κάθε office look σας. Πώς θα τα καταφέρετε; Συνδυάστε κλασικά κομμάτια όπως ένα καρό blazer με μία midi φούστα σε μία έντονη απόχρωση όπως το φούξια ή το κόκκινο. Είναι σίγουρο πως θα νιώθετε αυτοπεποίθηση ακόμα και αν κάνετε υπερωρίες. Courtesy of Zara

Οι περισσότερες γυναίκες, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η νέα συλλογή ενός brand που μας αρέσει και συνηθίζουμε να κάνουμε τις αγορές μας από εκεί, σπεύδουμε να δούμε όλα τα νέα κομμάτια, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ. Και φυσικά να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο. Ο λόγος για τα editorials που δημιουργούν όλα τα brands με τις δημιουργίες των νέων συλλογών. Γιατί ποιο λόγο; Εκτός από το γεγονός πως μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα πως στρώνει επάνω στο σώμα ένα ρούχα ή πως φαίνεται ένα αξεσουάρ, ο πιο βασικός λόγος είναι για να παρατηρήσετε το styling. Είναι σίγουρο λοιπόν πως θα εμπνευστείτε για το πώς μπορείτε να φορέσετε κάποιο κομμάτι που θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας αλλά και πως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ακριβώς αυτό κάναμε και στη νέα συλλογή των Zara. Παρατηρήσαμε το editorial και ξεχωρίσαμε τρία styling tips που θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά σας σύνολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα