5 αξέχαστα δώρα για να χαρίσετε στο άλλο σας μισό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

09:41 12/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και παρότι ορισμένοι τη θεωρούν γιορτή του εμπορίου και όχι του έρωτα, σκέφτονται να μην την γιορτάσουν παίρνοντας δώρο. Δεν είναι κρίμα όμως να αφήσετε το άλλο σας μισό με το παράπονο; Η αγάπη δεν μετριέται με δώρα, θα σκεφτείτε. Και όντως δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε κάτι ακριβό (αν κι ένα κόσμημα είναι πάντα καλοδεχούμενο!). Υπάρχουν πράξεις που αξίζουν πολύ περισσότερο από τα χειροπιαστά δώρα κι εμείς θα σας προτείνουμε

πέντε, έτσι για αλλαγή.

Instagram @violeta_mangrinyan

Ένα σέξι δείπνο: φτιαγμένο από τα χεράκια σας που θα εκπλήξει τον αγαπημένο σας, ειδικά αν δεν είστε της μαγειρικής. Φορέστε το πιο θηλυκό slip dress σας, ανάψτε κεράκια και μαγειρέψτε κάτι απλό, ακόμα και μακαρόνια. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι λένε, αλλά μην αφήσετε και την εμφάνιση σε δεύτερη μοίρα.

Instagram @negin_mirsalehi

Χαρίστε του έναν αληθινό φίλο: ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα cute ζωάκι; Κάντε μια καλή πράξη υιοθετώντας ένα αδέσποτο και σφίξτε τους δεσμούς της νέας σας οικογένειας. Είναι μεγάλο βήμα, αλλά αξιολάτρευτο και σίγουρα κάτι που δεν περιμένει.

Instagram @violeta_mangrinyan

Περάστε μια μέρα σε spa: ένα δώρο που ευχαριστεί γυναίκες και άντρες και όλοι το έχουν ανάγκη. Χαμάμ, μασάζ, περιποίηση προσώπου και μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα είναι ότι πρέπει για να αποβάλλετε το stress των ημερών και να περάσετε λίγο ποιοτικό, χαλαρωτικό χρόνο μαζί. Ένα δώρο που θα απολαύσετε όσο και εκείνος.

Αφιερώστε στο άλλο σας μισό κάτι που να έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εσάς: ένα τραγούδι, έναν χορό, μια βόλτα σε ένα μέρος όπου έχει ιδιαίτερη σημασία για τους δυο σας, μια ιστορία. Δεν έχει σημασία τι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνετε. Και φροντίστε να είναι ρομαντικός, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη μέρα.

Instagram @violeta_mangrinyan

Χαρίστε του μια περιπέτεια: αν είστε από τα ζευγάρια που λατρεύουν τα σπορ και τις περιπέτειες, δεν έχετε παρά να κλείσετε μια μέρα αδρεναλίνης με τον σύντροφό σας. Πηγαίνετε για σκι, για ιππασία, για παρά πέντε ή για όποια άλλη δραστηριότητα σάς ευχαριστεί. Ακόμα και για bowling, αν τα extreme sports δεν είναι για εσάς. Σημασία έχει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γελάσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα