Τραμπ σχολιάζει την κάλυψη των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ: «Σιχάθηκα να βλέπω ψευδείς ειδήσεις!»

16:49 3/6/2020 - Πηγή: Fortune

«Σιχάθηκα να βλέπω ψευδείς και διαστρεβλωμένες ειδήσεις από το MSDNC και το CNN. Δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια ή τα γεγονότα. Είναι απλώς παρακλάδια του DNC, όπως οι New York Times και η Washington Post της Amazon», γράφει ο Ντόναλντ Τραμπ, στο Τwitter, για τα βίαια επεισόδια στους

δρόμους των αμερικανικών πόλεων και το πώς αυτά προβάλλονται από ενημερωτικά μέσα ενημέρωσης.

«Όπως και το 2016, αλλά χειρότερα. Κρίμα, αλλά θα έχουμε μεγάλη νίκη!», προσθέτει στο ίδιο tweet, ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Really sick to watch the Fake and totally Slanted News(?) coming out of MSDNC and CNN. It bears NO relationship to the Truth or Facts. They are merely offshoots of the DNC, much like the @nytimes and the Amazon @washingtonpost. Just like 2016, but worse. Sad, but we will win big!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 3, 2020

Και συνεχίζει, λέγοντας ότι αν παρακολουθήσει κάποιος τις ψευδείς ειδήσεις στο CNN ή το MSDNC, θα νομίζει ότι οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες, οι εμπρηστές, οι αναρχικοί, οι κακοποιοί, οι πλιατσικολόγοι, η ANTIFA και άλλοι, είναι οι πιο καλοί, οι πιο υπέροχοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Όχι, είναι αυτό που είναι- και είναι κακοί για τη χώρα μας!

If you watch Fake News @CNN or MSDNC, you would think that the killers, terrorists, arsonists, anarchists, thugs, hoodlums, looters, ANTIFA & others, would be the nicest, kindest most wonderful people in the Whole Wide World. No, they are what they are – very bad for our Country!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 3, 2020

Σε άλλο tweet γράφει: Νόμος και Τάξη!

LAW & ORDER!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 3, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα