Στα 364 τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα- Και έβδομος νεκρός σε λίγες ώρες

14:09 24/9/2020 - Πηγή: Fortune

«Μακραίνει η μαύρη λίστα των νεκρών στην Ελλάδα, καθώς μόνο σήμερα 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού, ανεβάζοντας τα θύματα της πανδημίας σε 364. Τελευταίο θύμα ένας 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Νωρίτερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, άφησε την τελευταία του πνοή ένας άντρας 67 ετών, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης,

υπέκυψε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα, στο νοσοκομείο της Καβάλας έφυγε από τη ζωή, ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Μια γυναίκα 74 ετών εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο Λάρισας και ένας άνδρας 63 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα χθες, καταγράφηκαν  πάνω από 300 κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, διατηρώντας την ανησυχία των ειδικών στα ύψη. Συγκεκριμένα,  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 358 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του φονικού ιού στη χώρα μας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 16.286, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

Επιπλέον, 73 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ η Αττική για μια ακόμα ημέρα βρέθηκε στο κόκκινο, μετρώντας 194 κρούσματα. Πολύ ψηλά βρίσκονται τα Τρίκαλα, τα οποία μετρούν 13 κρούσματα. Δέκα εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικά:

43 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο194 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής , εκ των οποίων 15 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 5 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας10 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας4 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας4 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών1 κρούσμα στην Π.Ε. Ημαθίας4 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου2 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων3 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσα2 κρούσματα στην Καστοριάς1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή7 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας17 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με το ΚΥΤ στο Καρα Τεπέ1 κρούσμα στην Π.Ε. Λευκάδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Ξάνθης7 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Πιερίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου17 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστή συρροή στο ΚΥΤ Σάμου1 κρούσμα στην Π.Ε. Σερρών13 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Χαλκιδικής13 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα