Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης

09:26 21/2/2021 - Πηγή: Fortune

Εντός της ημέρας αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΓΑΔΑ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης όπως μεταδίδει ο Σκάϊ.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη χθες με εισαγγελική εντολή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή.

Χτες, παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον συνήγορο του, λίγο πριν από τις 19.00 στην Ασφάλεια Αττικής, όπου και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη.

«H Δικαιοσύνη

έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη» αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης με αφορμή την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του γνωστού ηθοποιού αφορά δύο περιπτώσεις βιασμού εκ των οποίων η μία είναι εκείνη που καταγγέλθηκε με την μήνυση από 25χρονο αλλοδαπό. Από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε από τους Εισαγγελείς Κώστα Σπυρόπουλο και Νίκο Στεφανάτο εντοπίστηκε και η δεύτερη υπόθεση βιασμού η οποία προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη με την πράξη σε βάρος του μηνυτή να έχει παραγραφεί. Ενεργή ωστόσο είναι η πράξη που καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία μετά από εκείνη την προσφυγή.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, ενώπιον της οποίας θα οδηγηθεί για την απολογία του.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα