Ράλι +19% για το κρυπτονόμισμα XRP καθώς η Ripple ανακοινώνει συμφωνία στην Ιαπωνία

12:30 29/7/2021 - Πηγή: Fortune

Άλμα +19% σημειώνει το κρυπτονόμισμα XRP της Ripple, με την εταιρεία να ανακοινώνει ODL στην crypto friendly Ιαπωνία.

Ειδικότερα, η αμερικανική blockchain εταιρεία Ripple ανακοίνωσε μια νέα

συνεργασία με τον μεγαλύτερο πάροχο μεταφοράς χρημάτων της Ιαπωνίας SBI Remit, την υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου Coins.ph και την ψηφιακή πλατφόρμα ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων SBI VC Trade για τη μετατροπή πληρωμών εμβασμάτων από την Ιαπωνία στις Φιλιππίνες.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή υπηρεσιών ρευστότητας κατά παραγγελία (On-Demand-Liquidity ή ODL) της Ripples στην Ιαπωνία, το XRP αυξήθηκε κατά 19% και σήμερα τυγχάνει διαπραγμάτευσης γύρω στα $0,70.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι Φιλιππίνες είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προορισμός εμβασμάτων από την Ιαπωνία, με την Ιαπωνία (10,50%) να έχεις τις υψηλότερες χρεώσεις εμβασμάτων στον κόσμο, σχεδόν διπλάσιες από τον μέσο όρο όλων των χωρών της G8 (5,92%)». Ωστόσο, η τελευταία συνεργασία της Ripple θα επιτρέψει να υπάρξουν φθηνότερες επιλογές με την αξιοποίηση του XRP και την εξάλειψη της προχρηματοδότησης.

Αυτή είναι η πρώτη on-demand εφαρμογή υπηρεσιών ρευστότητας (ODL) της Ripple στην Ιαπωνία και θέτει τις βάσεις για την αύξηση της υιοθέτησης crypto υπηρεσιών στην περιοχή.

To άρθρο Ράλι +19% για το κρυπτονόμισμα XRP καθώς η Ripple ανακοινώνει συμφωνία στην Ιαπωνία δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα