«Πεντάστερη» επένδυση της Mandarin Oriental στην Costa Navarino

13:29 8/2/2022 - Πηγή: Fortune

Το Mandarin Oriental Hotel Group ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη διαχείριση ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στην Costa Navarino, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την άνοιξη του 2023.

Το πρώτο ακίνητο του Ομίλου στην Ελλάδα, το Mandarin Oriental, θα βρίσκεται

στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά τοπία της Μεσογείου, 45 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο θα είναι μέρος της Costa Navarino, ενός καθιερωμένου τουριστικού προορισμού. Θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 48 βιλών με πισίνα, όλα με εξωτερικές βεράντες και θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ.

Οι εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. θα διαθέτουν μια εκπληκτική εσωτερική-εξωτερική πισίνα 25 μέτρων που έχει υπέροχη θέα στον κόλπο και τις χαρακτηριστικές υπηρεσίες ευεξίας του Ομίλου με εσωτερικούς χώρους περιποίησης και εξωτερικά περίπτερα. Η εμπειρία των επισκεπτών θα ενισχυθεί περαιτέρω από την εγγύτητά του με τις δραστηριότητες αναψυχής, τα θαλάσσια σπορ, την ποδηλασία και την αναρρίχηση, καθώς και από τέσσερα γήπεδα γκολφ που έχουν σχεδιαστεί από τους Bernhard Langer, Robert Trent Jones II και José María Olazábal.

Το έργο ανήκει και αναπτύσσεται από την ΤΕΜΕΣ, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και εκμετάλλευσης τουριστικών προορισμών υψηλής τεχνολογίας και ακινήτων στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε την πρώτη μας ιδιοκτησία στην Ελλάδα στην Costa Navarino και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας αυτόν τον εντυπωσιακό συνδυασμό παρθένου τοπίου, ελαιώνων, παρθένων παραλιών και αυθεντικού ελληνικού πολιτισμού στην περιοχή», δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Mandarin Oriental. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την TEMES, τον όμιλο που ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του Costa Navarino ως αστικού τουριστικού προορισμού».

«Η Mandarin Oriental είναι γνωστή για την παροχή υποδειγματικών υπηρεσιών και αποκλειστικών εμπειριών στα πολυτελή ακίνητά της σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της TEMES. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Όμιλο να φέρει την τεχνογνωσία του στη φιλοξενία στην Ελλάδα για πρώτη φορά, σηματοδοτώντας την περαιτέρω ανάπτυξη της Costa Navarino, που γίνεται κορυφαίος διεθνής προορισμός».

Το Mandarin Oriental Hotel Group είναι ένας όμιλος επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχείων στο Χονγκ Κονγκ που εστιάζει σε πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες, με συνολικά 33 ακίνητα σε όλο τον κόσμο, 20 από τα οποία ανήκουν πλήρως ή εν μέρει στη MOHG.

To άρθρο «Πεντάστερη» επένδυση της Mandarin Oriental στην Costa Navarino δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα