Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη από μέσα του

20:01 10/5/2019 - Πηγή: Fortune

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκινώντας την ομιλία του παραδέχθηκε ότι η συζήτηση και η σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτης «ξέφυγε» , αλλά ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί καμία χυδαία αναφορά στην οικογένεια του.

«Όλοι με ξέρουν και ξέρουν ότι δεν είναι ούτε το ύφος ούτε το ήθος μου. Κάνει λάθος όμως ο κ. Τσίπρας. Δεν θα ανεχτώ καμία άλλη χυδαία αναφορά στην οικογένειά μου. θα απαντώ, γιατί η κοινή γνώμη πρέπει να έχει αντίληψη»

ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη που έκρυβε μέσα του, μίλησε με ύφος απαράδεκτο για πολιτική αντιπαράθεση. Ακόμα και σε ταραγμένες εποχές, δεν θυμάμαι κανέναν πολιτικό να αναφέρεται με τέτοιο ύφος σε κανέναν πολιτικό του αντίπαλο. Είναι κι αυτό ένα από τα ήθη του ΣΥΡΙΖΑ που έφερε μαζί του και ευτυχώς, θα φύγει μαζί του. Όταν κ. Τσιπρα μου μιλάτε στον ενικό, δεν θίγετε εμένα αλλά το αξίωμά σας. Απαράδεκτο το ότι χαρακτηρίσατε “περιφερόμενη γλάστρα” τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ο Στέλιος απάντησε νηφάλια, με εφτά λέξεις “είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα”. Κατά βάθος πρέπει να σας ενοχλεί, ότι συντάχθηκε με τη ΝΔ και είναι δικός μας υποψήφιος» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στις διακοπές του πρωθυπουργού στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου τόνισε: «Όταν έχεις κάνει καριέρα, κατηγορώντας τους πολιτικούς αντιπάλους σου για σχέσεις με την ελίτ και αποκαλύπτεται, ότι κάνεις κρυφά διακοπές σε πανάκριβο κότερο, πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν βάσιμες υποψίες για συναλλαγή. Κι ακόμα δεν μας έχετε απαντήσει, εάν έχετε προτείνει την κυρία Παναγοπούλου για “αθάνατη”».

Keywords
Τυχαία Θέματα