Μια γιγαντιαία σφαίρα «απειλεί» το Λονδίνο

21:06 1/2/2021 - Πηγή: Fortune

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει βάλει στο «ψυγείο» τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, ωστόσο μια εταιρεία ψυχαγωγίας προωθεί σχέδια για την κατασκευή του μεγαλύτερου συναυλιακού χώρου στο Λονδίνο.

Η εταιρεία Madison Square Garden Company (MSG) των ΗΠΑ- η οποία διαχειρίζεται τον συναυλιακό και αθλητικό χώρο της Νέας Υόρκης- σχεδιάζει μια δομή

σε σχήμα γιγαντίας σφαίρας που θα ονομάζεται MSG Sphere.

Αν και το έργο έρχεται αντιμέτωπο με αντιδράσεις από τους ντόπιους, αναμένει έγκριση προγραμματισμού για μια τοποθεσία στο Στράτφορντ, ακριβώς βόρεια της φημισμένης O2 Arena.

Το τεράστιο κτίριο, ύψους άνω των 90 μέτρων και πλάτους 120 μέτρων, θα φιλοξενεί ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και μια αίθουσα συναυλιών με μέγιστη χωρητικότητα 21.500 θεατών.

Αυτό θα έκανε τον χώρο Sphere τον μεγαλύτερο από οποιονδήποτε από τους σημερινούς χώρους συναυλιών του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Manchester Arena με χωρητικότητα 21.000 θεατές και το ίδιο το O2 Arena, το οποίο μπορεί να χωρέσει 20.000 ανθρώπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα