Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο MPW Summit: Ο καλύτερος τρόπος για να πορευτείς στη ζωή είναι να προσφέρεις

10:49 17/4/2021 - Πηγή: Fortune

Το συνέδριο Most Powerful Women Summit, το οποίο πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχίας στις 15 Απριλίου από το FortuneGreece άνοιξε με χαιρετισμό της η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην πανδημία Covid-19 και στον ρόλο των γυναικών στη σύγχρονη εποχή.

«Η πανδημία δοκίμασε τις ανθρώπινες αντοχές, τα αντανακλαστικά μας, τις αρχές

και τις αξίες μας. Δημιούργησε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση, για την οποία ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι ο συλλογικός. Ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως  της UNESCO για περισσότερο από 20 χρόνια, πιστεύω βαθιά στη διεθνή συνεργασία και την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων και στον αγώνα για τη διαχείριση της επόμενης μέρας.

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέδειξαν τον αγώνα των γυναικών, όπως τονίστηκε και πρόσφατα σε συνέδριο μας με αφορμή την παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Οι γυναίκες μιλούν την ίδια γλώσσα και μοιράζονται το ίδιο όραμα, το όραμα ενός κόσμου ειρήνης δικαιοσύνης και ισότητας. Έναν καλύτερο κόσμο για να ζήσουν τα παιδιά τους. Αυτή είναι η κοινή τους δύναμη. Πιστεύω στις γυναίκες και είμαι σίγουρη και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάθε μητέρα μπορεί να αναλάβει δράση για έναν καλύτερο κόσμο.

Δύναμη συμβαίνει ευθύνη. Ο καλύτερος τρόπος για να πορευτείς στη ζωή είναι να προσφέρεις».

Δείτε το βίντεο: 

To άρθρο Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο MPW Summit: Ο καλύτερος τρόπος για να πορευτείς στη ζωή είναι να προσφέρεις δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα