Φολέγανδρος: Στην εισαγγελία Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

20:45 18/7/2021 - Πηγή: Fortune

Στην εισαγγελία Νάξου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) ο 30χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο.

Η μεταφορά του από το ένα νησί στο άλλο έγινε με σκάφος του λιμενικού, καθώς την συγκεκριμένη μέρα δεν είχε δρομολόγιο επιβατηγό πλοίο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος.

Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο

θάνατος της κοπέλας

Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της  στη Φολέγανδρο.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή της Λυγαριάς προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας. Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, πιθανότατα λόγω της πτώσης της από τα βράχια.Αυτό σημαινει ότι η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στη θάλασσα κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια. Σύμφωνα, πάντα, με τον ιατροδικαστή, τα χτυπήματα αυτά ήταν η αιτία να χάσει τις αισθήσεις της κι άρα όταν η 26χρονη έπεσε στη θάλασσα, ήταν λιπόθυμη, δεν μπορούσε να αντιδράσει και πνίγηκε.Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Νάξου με σκάφος του Λιμενικού, καθώς σήμερα δεν υπήρχε επιβατηγό πλοίο από τη Φολέγανδρο στη Νάξο.

Πηγή: news247.gr

To άρθρο Φολέγανδρος: Στην εισαγγελία Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα