Επτά altcoins που μπορεί να κάνουν ισχυρό rebound το 2022

12:55 5/1/2022 - Πηγή: Fortune

Η προοπτική της ανάπτυξης έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές που επιδιώκουν να προλάβουν αυτό που μπορεί να γίνει άλλο ένα success story.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν επιλογές που ειδικοί και αναλυτές θεωρούν ότι θα μπορούσαν να κάνουν ισχυρό rebound το 2022, αποφέροντας ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Cardano: Έχει επιδείξει εκπληκτική απόδοση τον περασμένο χρόνο.

Το token του ADA είναι ευρέως γνωστό ως το κρυπτονόμισμα τρίτης γενιάς που στοχεύει να διορθώσει ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

τόσο ο Ether όσο και το BTC.

Στόχος του είναι με την τεχνολογία blockchain να λύνει προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι επενδυτές μπορεί να προτιμούν τον ADA έναντι άλλων είναι ότι ο αλγόριθμός του είναι πιο βιώσιμος από τους υπόλοιπους.

Solana: Έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 50.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ το Bitcoin μπορεί να επεξεργαστεί μόλις 7.

Αυτό αποδεικνύει ότι το SOL είναι πολύ πιο γρήγορο από το BTC.

Διαθέτει προγραμματιζόμενο blockchain που μπορεί να εκτελέσει «έξυπνα συμβόλαια» και, όπως το Cardano, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η απόδοση του SOL το 2021 ήταν αξιοσημείωτη, ενώ πλέον είναι το πέμπτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει της κεφαλαιοποίησής του.

Avalanche: Πρόκειται για το ανερχόμενο της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Το εγγενές token, AVAX, μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο ως μηχανισμός συναίνεσης όσο και για την πληρωμή τελών έπειτα από μια συναλλαγή.

Με πολλές εφαρμογές να μετακινούνται στο οικοσύστημά του, το κρυπτονόμισμα είναι πολύ κερδοφόρο και μπορεί να φτάσει στο μέλλον στο νούμερο ένα σκαλί του βάθρου της αγοράς.

Dogecoin: Είναι ένα κρυπτονόμισμα ανέκδοτο, με «ελαφριά» επί του παρόντος κεφαλαιοποίηση. Ωστόσο, η αυξανόμενη επενδυτική του κοινότητα καθιστά το DOGE καθημερινά όλο και πιο δημοφιλές.

Το DOGE υποστηρίζεται ιδιαίτερα από τον Elon Musk, ο οποίος έχει προωθήσει την ανάπτυξή του πάρα πολύ.

Cosmos: Παρόλο που είναι ανταγωνιστής του Ethereum, το δίκτυό του είναι αρκετά μεγάλο και αναπτύσσεται γρήγορα. Στοχεύει στην επίτευξη διαλειτουργικότητας και λειτουργεί με ένα ενεργειακά αποδοτικό πρωτόκολλο proof of stake.

Η ανάπτυξη του ATOM ήταν σε μεγάλο βαθμό οργανική, σε αντίθεση με πολλά άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, που είχαν τεράστια μπάτζετ για μάρκετινγκ.

Axie Infinity: Έχει αυξηθεί -απροσδόκητα- κατά 23.000% το 2021.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι από τότε που κυκλοφόρησε ένα νέο είδος gaming που ονομάζεται play-to-earn, άλλαξε τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα διαδικτυακά παιχνίδια για πάντα.  Κάπως έτσι, η δημοτικότητα της κρυπτογράφησης εκτοξεύτηκε.

Algorand: Είναι αρκετά νέο token για τους επενδυτές, αλλά είναι στην κατηγορία «heavyweight» σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές.

Το blockchain του έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερες από 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και να ολοκληρώσει αυτές τις συναλλαγές σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Το ALGO είναι αρκετά αποτελεσματική και προσελκύει αρκετούς επενδυτές στην αγορά.

 

To άρθρο Επτά altcoins που μπορεί να κάνουν ισχυρό rebound το 2022 δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα