Άλμα 7% στο Bitcoin μετά το χαμηλό επτά εβδομάδων – Οι επενδυτές σπεύδουν να εκμεταλλευθούν την πτώση

10:32 26/4/2021 - Πηγή: Fortune

Ράλι ανόδου σημειώνει το Bitcoin, έπειτα από το χαμηλό επτά εβδομάδων. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, οι επενδυτές έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την πτώση και επέλεξαν να επανατοποθετηθούν στο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα, που τις τελευταίες ημέρες είχε φτάσει ακόμα και στα 47.000 δολάρια ανά νόμισμα.

Νωρίτερα σημείωνε άνοδο πάνω από 9%, ενώ αυτή την ώρα με κέρδη 6,5% διαμορφώνεται στις 52.803 δολ.

«Ο κόσμος

κινείται από μια συγκεντρωμένη σε μια αποκεντρωμένη οικονομία. Αν πιστεύετε σε αυτή την ιδέα, η πτώση είναι μια μεγάλη ευκαιρία αγοράς », δήλωσε ο Michael Sikorsky, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Copia Wealth Studios, σε report την Παρασκευή.

«Η μεταβλητότητα ανέκαθεν δημιουργούσε ευκαιρίες και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εκπλήσσονται από τα νέα υψηλά χρόνο με το χρόνο» συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Τesla Έλον Μασκ, που στο παρελθόν είχε παίξει σημαντικό ρόλο για να ανεβούν οι τιμές στο Bitcoin με σχόλιά του στο Twitter, δημοσίευσε άλλο ένα tweet το Σάββατο. «Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;» ρώτησε χρησιμοποιώντας μια φράση που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές της αγοράς κρυπτονομισμάτων για να αναφερθούν την αγορά και την κατοχή των ψηφιακών τους στοιχείων.

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφιακό νόμισμα έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 64.870 δολαρίων στις 14 Απριλίου, με ώθηση από την εισαγωγή του ανταλλακτηρίου Coinbase στον σύνθετο τεχνολογικό δείκτη της Wall Street Nasdaq. Υποχώρησε κάτω από τον κινητό μέσο όρο 100 ημερών την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από τις αρχές Οκτωβρίου.

Στους παράγοντες που επηρέασαν το ψηφιακό asset ήταν και η προειδοποίηση από τη JPMorgan πως η ανοδική δυναμική του κινδυνεύει, τα σχέδια του Αμερικανού Προέδρου για διπλασιασμό του φόρου κεφαλαιακών κερδών, αλλά και η κατάρρευση ανταλλακτηρίων στην Τουρκία στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

To άρθρο Άλμα 7% στο Bitcoin μετά το χαμηλό επτά εβδομάδων – Οι επενδυτές σπεύδουν να εκμεταλλευθούν την πτώση δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα