Microsoft Synthesis: Μια γεύση από το μέλλον μέσα από τέσσερα ψηφιακά επεισόδια

15:30 10/6/2020 - Πηγή: Fortune

Η Microsoft παραμένει και φέτος πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις της τεχνολογίας, προσφέροντας πλούσια ενημέρωση και πολύτιμη γνώση πάνω στις εξελίξεις που συντελούνται στον εν λόγω κλάδο. Ο covid-19 μπορεί να μην επέτρεψε την διεξαγωγή του Microsoft Summit με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, ωστόσο, ο πολυεθνικός κολοσσός βρήκε έναν έξυπνο και χρηστικό τρόπο για να διατηρήσει

την επαφή με το κοινό.

Μέσω του Microsoft Synthesis, μιας σειράς που αποτελείται από 4 ψηφιακά επεισόδια, γίνεται μια προσπάθεια διεξαγωγής ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου, σε διεθνές επίπεδο, γύρω από την τεχνολογία και τις αλλαγές που φέρνει σε κάθε πτυχή της ζωής και της οικονομίας, σε πραγματικό χρόνο, τόσο στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, όπου κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά σε μία πρωτοποριακή σύνθεση απόψεων και οραμάτων, εστιάζοντας στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ανθρωπότητα, ενώ δίνουν μια γεύση από το εγγύς μέλλον.

Το δικό του ηχηρό μήνυμα στέλνει ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μοιράζεται δημόσια την εμπειρία των τελευταίων μηνών και τη στρατηγική της χώρας για το μέλλον, ενώ συνομιλεί με τον  καθηγητή του Yale Νικόλα Χρηστάκη για τα διδάγματα  της πανδημίας και την τεχνολογία ως κινητήριο δύναμη για τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο.

Kyriakos Mitsotakis, Prime Minister of the Hellenic Republic

Ο Dr Nassim Nicholas Taleb, ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, ο καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, CEOs και επικεφαλής νευραλγικών κλάδων και οργανισμών είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που συνθέτουν το πολυσυλλεκτικό μωσαϊκό του Microsoft Synthesis.

Brad Smith, President of MicrosoftTheodosis Michalopoulos, CEO Microsoft Greece, Cyprus and Malta

Το Microsoft Synthesis,  θα είναι διαθέσιμο από τις 15/6 στο website της Microsoft. Τα 4 ψηφιακά επεισόδια με θεματολογία:

Episode 1: Preparing for the unexpected

Episode 2: Leveraging technology to ensure competitiveness

Episode 3: How AI-driven analytics empower policy making

Episode 4: Empowering society to make a change

θα κάνουν πρεμιέρα κάθε μέρα στις 10.00 από τις 15/6 μέχρι τις 18/6.

Παράλληλα, με στόχο το περιεχόμενο και η συζήτηση να φτάσουν σε κάθε πολίτη,  την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 23:10, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβάλλει την εκπομπή «Synthesis», «συμπυκνωμένη» τηλεοπτική εκδοχή των 4 ψηφιακών επεισοδίων διάρκειας μιας ώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.microsoft.com/en-gr/microsoftsynthesis?wt.mc_id=AID3012678_EML_6935308

Δείτε όλους τους ομιλητές εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα