Πληροφορίες για την νέα Champion #116!

Ο Ransom, αυτός που έγραψε το teaser για τον champion Zac (Zac journals), έκανε την έκπληξη με το AMA (Ask Me Anything) στο forum του League of Lgeneds που ξεκίνησε χτες και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στις απαντήσεις του προς τους χρήστες, υπήρχαν πολύ μεγάλα teasers για τον #116 champion του League of Legends.

Μονο
ένας champion της Λίγκας έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτήν και δεν είναι η Vi και ούτε η Caitlyn. (Μια από τις βασικές θεωρίες του community είναι ότι ο 116 champion θα έχει μπλε μαλλιά, μιας και μόνο η Sona έχει μπλε χρώμα στα μαλλιά. Αυτή η θεωρία υποστηρίζεται γιατί υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια στο Splash Art του Pool Party Graves)
Είναι ‘Χαοτικά Ουδέτερος‘ champion.Έχει μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ.Βάση στα τραγούδια που άκουγε ο Random ενώ δούλευε πάνω στον champion, η #116 θα είναι αρκετά ανυπάκουος και άγριος χαρακτήρας.Απ ότι φαίνεται θα είναι ένας τύπος που της αρέσουν οι καταστροφές και εμπρησμοί: γεγονός είναι ότι αρκετά από τα τραγούδια που άκουγε ο Ransom όταν την δημιουργούσε, περιείχαν πολύ το στοιχείο της φωτιάς, επίσης κάποια στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από την βανδαλισμένη σελίδα της Vi στο site του League of Legends.

Μπορείτε να δείτε όλο το AMAA (Ask Me ALMOST Anything) ΕΔΩ.

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα