Μεγάλο Giveaway 16 Video Games!

Στο Busted συνεχίζουμε να γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας και δίνουμε τη δυνατότητα σε 16 τυχερούς να περάσουν λίγο πιο όμορφα το καλοκαίρι τους κληρώνοντας όυτε ένα όυτε δύο αλλά 16 παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη μας.

Όροι συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό αφήνοντας οποιoδήποτε σχόλιο με το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει στο παρόν άρθρο.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή

πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τρία απλά βήματα:

1) Να είστε εγγεγραμένο μέλος του Busted (εγγραφείτε εδώ)

2) Να έχετε κάνει like στη σελίδα μας στο facebook. (follow και subscribe σε Twitter, Twitch και YouTube δεν αποτελούν προϋποθέσεις αλλά θα εκτιμηθούν δεόντος)

3) Share στο facebook το άρθρο του διαγωνισμού (share μπορείτε να κάνετε και από το κουμπάκι στο κάτω μέρος δίπλα στο “μοιράσου το”).

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα παιχνίδια που κληρώνουμε και είναι διαθέσιμα είτε μέσω Steam είτε μέσω Origin για PC.

Mortal Kombat CollectionLIMBOCrysis 2 Maximum EditionDead Space (2 αντίτυπα)Medal of HonorOrcs Must Die! GOTYRed Alert 3 – UprisingBrutal LegendAnomaly: Warzone EarthMirror’s EdgeCities In Motion 2Magicka +DLCSanctum: CollectionF.E.A.R.FTL: Faster Than Light

Μερικά από τα παραπάνω games Θα δοθούν και μέσα από το γκρουπάκι μας στο facebook οπότε μην χάνετε την ευκαιρία και κάνετε join.

Mε τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όσους απο τους συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται και αναγράφονται παραπάνω (εγγραφή, like, share)

Οι συμμετοχές λήγουν την Δευτέρα 30/06/2014 στις 23:59:59

Ο νικητής θα ανακοινώθει την επομένη μέρα της λήξης του διαγωνισμού στο παρόν άρθρο.

- Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του busted και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μέσα σε 5 ημέρες στο mail: [email protected] Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα.

Χορηγοί επικοινωνίας:

http://ediagonismoi.gr
http://petalaki.gr
http://kerdise-to.gr
http://alepouditsa.gr
http://saveandwin.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα