iStick: USB φλασάκι για iPhone/iPad/iPod touch

Άλλο ένα ωραίο gadget έρχεται να μας αποδείξει ότι “Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο”

Πολλοί χρήστες συσκευών iOS ονειρεύονται εδώ και πάρα πολύ καιρό να μπορούσε η συσκευή τους να δεχθεί ένα USB φλασάκι έτσι ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να μεταφέρουν αρχεία όπως βίντεο, μουσική, εικόνες καθώς και αρχεία Word, Excel κ.τ.λ για την δουλειά τους.

Η λύση

έρχεται με το πολύ έξυπνο iStick. Ένα USB Flash Drive όπου έχει δυο μεριές.

Η πρώτη μεριά είναι φυσικά USB 2.0 όπου την συνδέουμε στον υπολογιστή μας. Ο υπολογιστής μας φυσικά θα αναγνωρίσει το φλασάκι όπως κάθε φλασάκι. Στην συνέχεια μεταφέρουμε ότι θέλουμε μέσα στο φλασάκι.
Η δεύτερη μεριά είναι Lightning Connector όπου την συνδέουμε στο iPhone μας (iPhone 5 και μετά), iPad μας (iPad 4 και μετά) ή στο iPod touch μας (iPod touch 5g και μετά). Έπειτα μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε μέσα από το κινητό μας καθώς και να περάσουμε στο κινητό μας ότι έχουμε περάσει από τον υπολογιστή μας στο φλασάκι.

Άμα θέλετε να κάνετε δικό σας ένα iStick καθώς και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε στο παρακάτω link.

iStick™: USB Flash Drive with Lightning for iPhone and iPad

Επειδή έχει γίνει ένας μικρός “χαμός” με το iStick καθώς υπάρχουν πάρα πολλές παραγγελίες, μπορείτε να παραγγείλετε προς το παρόν μόνο ένα τεμάχιο.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Αναζητήσεις
φλασάκι για iphone 6
Τυχαία Θέματα