H Lindsay Lohan μηνύει το Grand Theft Auto V

Οι περσινές φήμες περί μήνυσης της γνωστής ηθοποιού, Lindsay Lohan, προς τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V επιβεβαιώνεται τελικά σήμερα!

Οι φήμες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2013, και συγκεκριμένα η ηθοποιός Lindsay Lohan που έχει απασχολήσει στο παρελθόν όχι τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο , ίσως όχι και για την εμφάνισή της, μάλλον για κάτι άλλο που αγνοούμε προς το παρόν, επιβεβαιώνονται και τελικά μηνύει τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V.

H Lohan υποστηρίζει πως άνευ αμφισβήτησης ο χαρακτήρας του παιχνιδιού ονόματι Lacey Jonas αναφέρεται στις ταινίες “Mean Girls” και “Freaky Friday” στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Ο πραγματικός λόγος μάλλον είναι ο προφανής μιας και το GTA V κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο ξεπερνώντας κέρδη $800 εκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, ενώ αναμένεται και στις next gen κονσόλες καθώς και PC.

Και ναι επιτέλους ήρθε η ώρα να λυθεί ένας ακόμα αστικός μύθος!

Στην παρακάτω φωτογραφία ΔΕΝ είναι η Lindsay Lohan αλλά ούτε και η χυμώδης Kate Upton, είναι το μοντέλο Shelby Welinder που προσλήφθηκε για την εν λόγω φωτογράφιση. Κάνοντας κλικ πάνω στο όνομά της μεταφέρεστε στο λογαριασμό της στο Twitter, παρακαλούμε.

Keywords