Επίσημη παρουσίαση του Huawei Ascend P7

H Huawei ανακοίνωσε και επίσημα τον διάδοχο του Ascend P6, το Ascend P7. Πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή αρκετά χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες των γνωστών κατασκευαστών.

To Ascend P7 ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του με πάχος μόλις 6,5 χιλιοστά. H οθόνη του έχει μέγεθος 5 ίντσες και ανάλυση Full HD. Ο επεξεργαστής παράγεται από την ίδια την Huawei και είναι ο τετραπύρηνος

HiSilicon Kirin 910T στο 1.8GHz συνοδευόμενος από 2GB μνήμης RAM για άνετο multitasking. H οπίσθια κάμερα της συσκευής, όπου έχει δοθεί μεγάλη έμφαση από την εταιρία, είναι στα 13MP με φακό της Sony και διάφραγμα f/2,0. Η εμπρόσθια κάμερα δεν θα μπορούσε να βγάζει αποτελέσματα χαμηλότερα των προσδοκιών ειδικά από τη στιγμή που οι selfies έχουν γίνει το νέο trend. Έτσι, ο κινέζικος κολοσσός εξόπλισε το Ascend P7 με εμπρόσθια κάμερα 8MP η οποία, μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να τραβάει πανοραμικές selfies! Ο εσωτερικός του χώρος είναι στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Συνδέεται με δίκτυα τέταρτης γενιάς, θα κυκλοφορήσει και σε dual SIM έκδοση και θα “φοράει” την τελευταία έκδοση του Android 4.4.2 KitKat, ειδικά διαμορφωμένη από την Huawei που χρησιμοποιεί τον δικό της launcher, Emotion UI. Τέλος η μπαταρία θα αγγίζει τα 2500mAh.
Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα σε αυτόν τον μήνα παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε μαύρο, λευκό και ροζ και με επίσημη τιμή 449 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα