Ένας οδηγός για το Wildstar Online

Το νέο MMORPG-φαινόμενο έρχεται και ακούει στο όνομα Wildstar από την Carbine Studios. Στο μακρινό σύμπαν δύο παρατάξεις, οι Dominion και οι Exiles, πολεμούν για την κυριαρχία του πλανήτη Nexus.

Τους Exiles αποτελούν οι επαναστάτες Humans,οι σκληροτράχηλοι Granok,οι κομψοί Aurin και οι μυστηριώδεις Mordesh.Στην απέναντι όχθη βρίσκονται οι κατακτητές Cassians ,οι αιμοδιψείς Draken,οι πανίσχυρες μηχανές Mechari και τα ψυχωτικά Chua.

Το παιχνίδι ακολουθεί το κλασικό

class system και μένει πιστό στις αξίες της αγίας τριάδας των MMO (Tank,DPS,Healer) προσφέροντας επιλογή μεταξύ έξι class:

Warrior - Μαχητής meele που χρησιμοποιεί μεγάλα σπαθιά και βαριά πανοπλία.Εκπληρώνει τους ρόλους του Tank και του DPS.

Spellslinger - Πιστολέρο του διαστήματος και χρήστης μαγείας,γρήγορος,θαρραλέος και θανατηφόρος.Εκπληρώνει τους ρόλους του DPS και του Healer.

Esper - Άρχοντας του μυαλού,κατατροπώνει τους αντιπάλους του με τη χρήση ψευδαισθήσεων.Εκπληρώνει τους ρόλους του DPS και του Healer.

Engineer - Με τη χρήση ρομπότ και της πιστής του καραμπίνας,ο Engineer δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο πεδίο της μάχης.Εκπληρώνει τους ρόλους του Tank και DPS.

Stalker - Μέσα από τις σκιές ο Stalker εξολοθρεύει τους εχθρούς του με νύχια που θα ζήλευε ακόμα και ο Wolverine.Εκπληρώνει τους ρόλους του Tank και DPS.

Medic - Μην σας ξεγελάει το όνομα μιας και πέρα από θεραπεία στους συντρόφους του,ο Medic μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πόνο στους εχθρούς του με τα Resonators του.Εκπληρώνει τους ρόλους του DPS και του Healer.

Όμως πέρα από το class ο παίχτης καλείται να επιλέξει και ένα path,δηλαδή ποια είναι η δουλειά του στον πλανήτη Nexus.

Explorer - Ένα path ιδανικό για όσους λατρεύουν την εξερεύνηση και το σκαρφάλωμα.Με αυτό το path θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε έως τις πιο απόμακρες κορυφές.

Soldier - Αν σας αρέσει να σκοτώνετε ασταμάτητα ορδές από εχθρούς αυτό είναι το path για εσάς.Επιτεθείτε σε ολόκληρες στρατιές από εχθρούς ή προστατέψτε τις περιοχές σας από επίθεση.

Settler - Χτίστε,γκρεμίστε και χτίστε ξανά.Αυτή είναι η δουλειά του Settler.Ταβέρνες,σπίτια,νοσοκομεία και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνει πιο άνετη η ζωή στον Nexus.

Scientist - Ο πλανήτης Nexus είναι ένα νέο και άγνωστο μέρος.Είναι λοιπόν στο χέρι των επιστημόνων να βρουν και να αναλύσουν τη χλωρίδα και την πανίδα αυτού του πλανήτη.

Να σημειωθεί ότι τα class και τα paths είναι εντελώς ανεξάρτητα το ένα με το άλλο,οπότε μπορεί ο καθένας να κάνει ότι συνδυασμό πιστεύει ότι του ταιριάζει.

Αυτό που κάνει όμως το Wildstar ξεχωριστό είναι το σύστημα μάχης του.Ξεχάστε ότι ξέρατε περί του “κάθομαι ακίνητος και πατάω κουμπιά στο πληκτρολόγιο.”. Το Wildstar έχει ένα δυναμικό σύστημα μάχης όπου πρέπει ο παίχτης να στοχέψει σωστά το κάθε skill,όπως επίσης να αποφύγει τις επιθέσεις του αντιπάλου.Τα holographs,ολογράμματα που δείχνουν την πορεία κάθε skill,βοηθούν στην ευκολότερη κατανόηση του συστήματος μάχης.

Το παιχνίδι προσφέρει ένα ολόκληρο πλανήτη με quests,dungeons,raids και adventures για να απολαύσετε μέχρι το 60 level.Τα dungeons είναι μέρη στον πλανήτη τα οποία προορίζονται για ομάδες των 5 ατόμων,τα adventures είναι τοποθεσίες εικονικής πραγματικότητας για 5 άτομα με τις διαφορές ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να ολοκληρωθεί ένα adventure και χρησιμοποιούν σε σημεία στοιχεία από άλλα είδη παιχνιδιών όπως puzzles και tower defense.Τέλος τα raids είναι μεγάλα end-game dungeons για ομάδες των 20 αλλά και 40 ατόμων.

Όσον αφορά το PvP κομμάτι του,πέρα από τις Open World Pvp περιοχές,υπάρχουν αρένες των 2v2,3v3 και 5v5 για πιο προσωπικές αναμετρήσεις.Επίσης υπάρχουν τα battlegrounds τα οποία προσφέρουν μάχες των 10 εναντίον 10 και τέλος τα Warplots: Οχυρά χτισμένα από παίχτες για επικές μάχες 40 εναντίον 40 ατόμων.

Τέλος,μετά από μια κουραστική μέρα questing και ατελείωτου PvP,ένας παίχτης μπορεί να πάει να ξεκουραστεί στο μοναδικό του σπίτι στον ουρανό.Το παιχνίδι προσφέρει πλήρη παραμετροποίηση του σπιτιού ώστε να ταιριάζει στο γούστο του καθενός.

Το μοντέλο χρέωσης είναι 45 ευρώ για το αρχικό παιχνίδι και ένα μήνα δώρο και ακολουθεί σύστημα μηνιαίας συνδρομής.Υπάρχει όμως η επιλογή αγοράς συνδρομής με τη νομισματική μονάδα του παιχνιδιού.

Ανεβείτε λοιπόν στα διαστημόπλοια σας γιατί ο Nexus σας περιμένει να τον ανακαλύψετε και να πολεμήσετε για την παράταξη σας σε μια περιπέτεια πέρα από κάθε επιστημονική φαντασία.Τα pre-orders έχουν ξεκινήσει ήδη και η επίσημη κυκλοφορία είναι 3/6/2014 .

Keywords
Τυχαία Θέματα