Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy S5 Active

Όπως και πέρυσι που μετά το Galaxy S4, η Samsung ανακοίνωσε τον… σκληροτράχηλο “αδερφό” του με ονομασία Galaxy S4 Active, έτσι και φέτος ανακοινώθηκε το πολύ ανθεκτικό Galaxy S5 Active. Στα χαρακτηριστικά είναι πολύ κοντά με το κανονικό S5 και στα σημεία που διαφέρουν είναι η εξωτερική κατασκευή που το καθιστά πολύ ανθεκτικό σε νερό, σκόνη,

χτυπήματα και άλλου είδους κακομεταχείριση.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεσπόζει η Super AMOLED οθόνη των 5.1 ιντσών με ανάλυση FullHD, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 801 και η μνήμη RAM είναι στα 2GB. Η κάμερα της συσκευής είναι στα 16MP, θα κυκλοφορήσει με την τελευταία έκδοση του Android και η μπαταρία του είναι στα 2800mAh. Τρία θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα. Camo Green, Titanium Grey και Ruby Red. Στο θέμα του software, υπάρχουν οι αισθητήρες και οι εφαρμογές υγείας που πρωτοείδαμε στο συμβατικό Galaxy S5 αλλά θα απουσιάζει ο αισθητήρας αποτυπώματος για ξεκλείδωμα της συσκευής.
Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει μόνο για το αμερικάνικο δίκτυο AΤ&T αλλά στο άμεσο μέλλον θα το δούμε και σε άλλες χώρες και πιθανότατα και στην Ελλάδα. Τιμή δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Μου αρέσει(0)Δεν μου αρέσει(0)

Keywords
Τυχαία Θέματα