[Tournament] Naruto Ultimate Ninja Storm 3

Είσαι αρκετά ικανός για να κερδίσεις;

Έχεις Playstation 3; Παίζεις Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3; Τότε δεν έχεις λόγω να μην λάβεις μέρος στο πρώτο επίσημο τουρνουά Naruto! Δοκίμασε τις ικανότητες σου ως νίντζα με τον αγαπημένο σου χαρακτήρα!

To Busted.gr σε συνεργασία

με την Bandai Namco games σας χαρίζουν την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο πρώτο διαδικτυακό τουρνουά! Ο πρώτος νικητής κερδίζει τα DLC του παιχνιδιού προσφορά της Bandai Namco Games και δώρα σχετικά με το Naruto προσφοράς του Otaku Store.gr. Επίσης οι παίκτες δεύτερης και τρίτης θέσης θα κερδίσουν επίσης δώρα Naruto προσφοράς του Otaku Store.gr ! Χορηγός επικοινωνίας το Greek Otaku Radio.

Τρόποι εγγραφής στο τουρνουά

Γίνετε μέλη στο Busted.grΑφήστε σε σχόλιο εδώ το PSN ID σαςΤο mail που θα βάλετε στο site, πρέπει να είναι αληθινό για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την απόκτηση του δώρου σας!Δεκτές συμμετοχές έως τις 24 Αυγούστου στις 00:00

Κανόνες

Δεν επιτρέπεται το SpammingΝα είστε όλοι online την ώρα διεξαγωγήςΜόνο παίκτες απο Ελλάδα επιτρέπονται (γνωρίζουμε για το Bug που λέει οτι είμαστε απο Ασία)Επιτρέπονται μόνο τα άτομα που έχουν κάνει εγγραφή εδώ. (ναι θα έχουμε λίστα :Ρ )

Κανόνες Τουρνουά Naruto Storm 3

Αρένες μάχης: Οποιαδήποτε χωρίς Ring OutBanned Characters: Pain, Minato, Kiba, Deidara, Nagato, Tenten και ο Masked Man.Team Battles, με ομάδες που έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους πχ Team 7. ‘Οχι “Originals” δηλαδή!

Μέρα και ώρα διεξαγωγής του τουρνουά

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου (Σάββατο), ώρα: 19:00

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι μία προσφορά του Otaku store και της Bandai Namco!

Θα δημιουργηθεί “κλειστό” τουρνουά με τίτλο Busted Summer Tournament εκείνη τη μέρα. Όλοι θα καλεστούν απο τον διοργανωτή σε τυχαία σειρά, επίσης θα επιβλέπει τους αγώνες για να αποφευχθούν καταστάσεις όπως spamming κλπ. Επίσης πριν αρχίσουν οι αγώνες θα γίνει ακόμα ένα randomise στο Tournament Tree για τους ευνόητους λόγους. Τέλος, ο παίκτης που θα πέσει με τον διοργανωτή θα περνάει αυτόματα στην επόμενη φάση.

© 2002 MASASHI KISHIMOTO All rights reserved.
© 2002 MASASHI KISHIMOTO / 2007 SHIPPUDEN All rights reserved.
Game designed by NAMCO BANDAI Games Inc.
Published by NAMCO BANDAI Games Europe SAS

The post [Tournament] Naruto Ultimate Ninja Storm 3 appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα