Once Upon A Time – Season One Review

Η πρώτη σεζόν μιας σειράς βγαλμένη από τα παραμύθια!

Και ποιος δεν έχει διαβάσει ή δεν του έχουν διαβάσει παραμύθια κάποια στιγμή της ζωής του; Ποιος δεν έχει ταυτιστεί με χαρακτήρες από αυτά τα παραμύθια; Ποιος δεν ευχήθηκε έστω και μια στιγμή να μπορούσε να γίνει ήρωας μέσα στο αγαπημένο του παραμύθι και να γνωρίσει τους άλλους χαρακτήρες;

Τα αγαπημένα κλασικά παραμύθια, που μεγάλωσαν γενεές και γενεές παιδιών και αγαπήθηκαν από παιδιά και γονείς συγκεντρώνονται σε μια ευφυέστατη σειρά για να ταράξουν τον παραμυθένιο μας κόσμο και να μας κάνουν να ανατρέξουμε ξανά στις

ξεχασμένες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Παραμύθια σαν αυτά της Κοκκινοσκουφίτσας και του Κακού Λύκου, του Πινόκιο και του Γέρο Τζεπέτο, που αγαπήθηκαν όσο ποτέ. Τα περισσότερα μάλιστα από αυτά έχουν τόσο φανατικούς αναγνώστες που αρνούνται ακόμη και σήμερα να τα αποχωριστούν.

Οι ιστορίες της Χιονάτης και του Κυνηγού, του Μαγευτικού Πρίγκιπα και την Κακιάς Βασίλισσας, του Χάνσελ της Γρέτελ και του Σπιτιού Φτιαγμένο από Γλυκά. Του Γρύλου με το όνομα Τζέμινι, της Σταχτοπούτας, της Ωραίας Κοιμωμένης, η Ιστορία του Νάνου Γκρινιάρη και άλλων νεράιδων και μαγικών πλασμάτων. Τόσα και πολλά άλλα παραμύθια , το ένα μπλεγμένο εξαιρετικά επιδέξια με το άλλο, συγκεντρώνονται στην δημοφιλή σειρά του ABC με τον τίτλο Once Upon A Time που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 23 Οκτωβρίου του 2011.

Η σειρά βρίσκεται ήδη στο τρίτο έτος προβολής της σήμερα, με το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν να έχει προβληθεί στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013. Εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας και του φανατικού κοινού που την ακολουθεί πιστά, σύντομα πρόκειται να δούμε στην οθόνη μια δεύτερη σειρά με τον τίτλο “Once Upon A Time in Wonderland” με βασική ηρωίδα την γνωστή σε όλους μας Αλίκη η οποία παγιδεύεται στην Χώρα των Θαυμάτων.

Βασική πρωταγωνίστρια της σειράς εμφανίζεται η Χιονάτη που την υποδύεται η Ginnifer Goodwin γνωστή από την ταινία Something Borrowed.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι ήρωες των παραμυθιών ζούνε στον δικό τους κόσμο μέχρι την στιγμή που η Κακιά Βασίλισσα και αιώνια εχθρός της Χιονάτης και του Μαγευτικού Πρίγκιπα, ασκεί την σκοτεινή μαγεία της για να την εκδικηθεί. Η Κακιά Βασίλισσα εφαρμόζει μια πανίσχυρη Κατάρα κ εξορίζει τους πάντες , μαζί και την ίδια, σε μια μικρή πόλη του δικού μας κόσμου με το όνομα Στόριμπρουκ. Φτάνοντας στον κόσμο μας όλοι οι ήρωες χάνουν την μνήμη τους και την ταυτότητά τους, ξεχνώντας για πάντα τον κόσμο τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μοναδική ελπίδα όλων , οι οποίοι ζούνε εγκλωβισμένοι στον κόσμο μας δίχως να το γνωρίζουν, είναι η νεογέννητη κόρη της Χιονάτης και του Μαγευτικού Πρίγκιπα που κατάφερε 28 χρόνια πριν να σωθεί από την Κατάρα και να επιζήσει μόνη της στον κόσμο μας. Κανένας δεν γνωρίζει για την Κατάρα και την δύναμη της και κανένας δεν μπορεί να την δεχτεί, εκτός από ένα δεκάχρονο αγόρι με πίστη στο βιβλίο με τα παραμύθια του.

Το μόνο άτομο που μπορεί να ελευθερώσει τους αγαπημένους μας ήρωες τώρα, είναι μια δύσπιστη 28χρονη , η Έμμα που δεν πίστεψε ποτέ στα παραμύθια και στο ευτυχισμένο τέλος. Την Έμμα υποδύεται η Jennifer Morrison, γνωστή ως Κάμερον από την πετυχημένη σειρά House M.D.


Οι ήρωες από τα παραμύθια αποκτούν ξαφνικά ανθρώπινα πρόσωπα και μια δεύτερη ζωή στον δικό μας κόσμο, δείχνοντας μας πως θα αντιδρούσε η Χιονάτη και η Κοκκινοσκουφίτσα στα καθημερινά ανθρώπινα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Μία από τις ευφυέστερες και αρτιότερες σειρές των τελευταίων ετών, με ταλαντούχους συντελεστές και απόλυτα ταιριαστούς στους ρόλους τους, που κάνει τον θεατή να αναπολεί τις εποχές που πίστευε και ο ίδιος στα παραμύθια!

To trailer της πρώτης σεζόν:

Keywords
Τυχαία Θέματα