Destiny PvP: Μια πρώτη ιδέα πριν την Ε3

Με την Ε3 να πλησιάζει όλο και περισσότερο και τις ειδήσεις πλέον να είναι καταιγιστικές, όλοι θέλουμε να έχουμε μια ιδέα για το τι θα δούμε από τους επερχόμενους τίτλους του 2014 και του 2015.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που θα δούμε τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι το Destiny από την Bungie.

Οι πληροφορίες για το Destiny είναι πολλές, άλλα και ταυτόχρονα τόσο λίγες για το όγκο του

παιχνιδιού όπως υποστηρίζει η Bungie.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το PvP κομμάτι του Destiny, αφού αυτό θα είναι στην κύρια παρουσίαση στην E3. Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από την Bungie:

“-Δεν φτιάχνουμε κάποιο Halo. Το Destiny είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ο τρόπος μάχης του πυρήνα, ειναι διαφορετικός.”

~Lars Bakken, Bungie January Podcast

“-Υπάρχουν αρκετά modes για περισσότερους παίκτες. Τα Raids, είναι μια δραστηριότητα έξι παικτών που θα είναι πάντα σε μέρη που αποτελούνται από τους φίλους σας. Το PvP multiplayer δεν περιορίζεται στο 3χ3.”

~Eric Osborne

“-Το PvP κομμάτι του παιχνιδιού θα πρέπει να ξεκλειδωθεί μέσα από το περιβάλλον του PvE. Πιστεύω το πολύ σε 1 – 2 ώρες. Αυτό θα γίνει γιατί θέλουμε τους παίχτες να εξοικειωθούν με τη μηχανική του παιχνιδιού άλλα και με τον χαρακτήρα/ες τους.”

~Tyson Green, Bungie Investment Lead

“-Όλα μας τα όπλα, οι πανοπλίες, και τα εργαλεία, μπορούν να προσαρμοστούν για τη μάχη. Όλος ο εξοπλισμός σας στο Destiny μπορεί να είναι εξατομικευμένος – πειραγμένος, ή να αναβαθμιστεί κατά κάποιο τρόπο. Θέλουμε να δώσουμε στους παίκτες την ευκαιρία να προσαρμόσουν τα όπλα και τον εξοπλισμό τους για το στυλ του παιχνιδιού τους, και να τους παρέχει ένα είδος χαρακτήρα, που θέλουν να βάλουν εκεί έξω. Έτσι, όταν κάποιος βγει από ένα Raid ζωντανός και πάει σε ανταγωνιστικό multiplayer με λάφυρα του, οι υπόλοιποι παίκτες θα τον αναγνωρίσουν αμέσως για το επίτευγμα του.”

~Eric Osborne

“-Το περιβάλλον του PvP θα είναι τελείως ξεχωριστό από το κύριο παιχνίδι. Ακόμα και οι χάρτες θα είναι διαφορετικοί και μοναδικοί για το PvP.”

~Bungie Podcast

“-Το PvP δεν είναι “αναδυόμενο”, με την έννοια, αν τρέχετε μέσα στον κόσμο ή σε έναν προορισμό ή άλλη δραστηριότητα, κάποιος μπορεί να σας αναγκάσει σε έναν αγώνα PvP. Θα πρέπει πάντα να επιλέξετε να μεταβείτε σε αυτή τη δραστηριότητα. Μερικές από τις δραστηριότητες σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ριζωμένες στον κόσμο μόνες τους.”

~Eric Osborne

“Το μοντέλο Run & Gun για το Destiny είναι αντιπαραγωγικό.”

~DeeJ Bungie Podcast

“-Η δεξιότητα είναι πολύ σημαντική. Δεν παίζει ρόλο το πόσο γρήγορα κινείτε ο αντίχειρας σας, αλλά το πόσο μπορείτε να κατανοήσετε τον εξοπλισμό σας, και τις επιλογές που έχετε κάνει γύρω από την κατασκευή εξοπλισμού – χαρακτήρα.”

~Lars Bakken, lead multiplayer designer

Και κάποια πράγματα που έχουν δηλωθεί από τον Σεπτέμβριο 2013:

- Ορισμένα όπλα μπορεί να αποκτηθούν μόνο σε PvP multiplayer και το αντίστροφο .

- Μπορείτε να αλλάξετε loadout μέσα αγώνα, όμως θα υπάρχουν μηχανισμοί που θα σας αποθαρρύνουν για να γίνει πιο περίπλοκο .

- Σε αντίθεση με το Halo , τα όπλα δεν βρίσκονται στο χάρτη . Μπορείτε να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας (συμπεριλαμβανομένων των όπλων) για το PvP.

- Η διαχείριση πυρομαχικών είναι πολύ σημαντική. Μόνο τα πυρομαχικά για τα κυρίως όπλα θα είναι διαθέσιμα μετά το respawn. Τα βαριά όπλα θα είναι άδεια.

- Τα πυρομαχικά χωρίζονται σε τρεις χρωματικά κωδικοποιημένες κατηγορίες. Πρωτοβάθμια, Ειδικά και Heavy.

- Η “ταχύτητα” του παιχνιδιού διαφέρει από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, λειτουργία σε λειτουργία. Ορισμένες λειτουργίες, όπως η ιστορία – αποστολές, έχουν βραδύτερο ρυθμό. Άλλοι, όπως τα Strikes προορίζονται για γρήγορο arcade στυλ. Το PvP θα θυμίζει Halo 2.~Lars Bakken λέγοντας : Το Destiny είναι “σίγουρα πιο γρήγορο” από το Halo, πιο θανατηφόρο, θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε.

Αυτές ήταν μερικές πληροφορίες που επίσημα έχει δώσει η Bungie. Την τελική ιδέα για το PvP θα την πάρουμε στην Ε3.

Πόσο πολύ περιμένετε το Destiny και τι ιδέα έχετε για τον επερχόμενο “ιστορικό” τίτλο όπως υποστηρίζει η Bungie;

Μου αρέσει(0)Δεν μου αρέσει(0)

Keywords
Τυχαία Θέματα