Company of Heroes 2 Victory at Stalingrad DLC

H Sega ανακοίνωσε πως το Victory at Stalingrad DLC για το real time strategy Company of Heroes 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Steam και πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου και στην τιμή των 7,99 ευρώ.

Το DLC

θα προσφέρει ένα co-op mode, δύο σόλο αποστολές και τρείς AI μάχες.

Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες απο την Sega:

Co-Op Scenario: Kalach Pincer: 70 χιλιόμετρα δυτικά του Στάλινγκραντ, οι Σοβιετικές δυνάμεις πρέπει να κινηθούν γρήγορα να ασφαλίσουν σημεία κλειδιά και εφόδια για την πόλη Kalach πριν ξεκινήσουντην τελική επίθεση στην ζωτικής σημασίας γέφυρα στον ποταμό Don.Solo Challenge: Tatsinskaya Raid: To 24ο μηχανοκίνητο τάγμα του Κόκκινου Στρατού πηγαίνει βαθιά στο εχθρικό έδαφος για να πάρει το Γερμανικό αεροδρόμιο στο Tatsinskaya και να καταστρέψουν το αερομπλάνο που ανεφοδιάζει τους παγιδευμένους στο Στάλινγκραντ Γερμανούς στρατιώτες.Solo Challenge: Bridge Defense: Αναγκασμένος να περιμένει τις εναέριες δυνάμεις να ετοιμαστούν, ο Κόκκινος Στρατός αναγκάζεται να αναβάλλει τηνεπιχείρηση Ουρανός την τελευταία στιγμή. Ανένταχτες μονάδες και Παρτιζιάνοι έχουν ήδη κινηθεί να προστατέψουν μία έφυρα κλειδί στον ποταμό Don και πρέπει τώρα να κρατήσουν απέναντι στις επιθέσεις των αποφασισμένων Γερμανών.AI Battle: Winter Storm: Η Βέρμαχτ ξεκίνησε την επιχείρηση Winter Storm σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει τον 6ο Στρατό στο Στάλινγκραντ. Οι Σοβιετικές δυνάμεις πρέπει να μπλοκάρουν αυτή την επίθεση για να αποτρέψουν τους φασιστες απο το να The αποδράσουν απο την πόλη.AI Battle: Stalingrad Resistance: Οι Σοβιετικοί προστατεύουν το βομβαρδισμένο Στάλινγκραντ ανώ ταυτόχρονα η Luftwaffe βομβαρδίζει οποιονδήποτε στόχο.AI Battle: Stalingrad Encirclement: Μήνες μάχης έχουν οδηγήσει σε οριακό σημείο για τον έλεγχο του Στάλινγκραντ. Οι περισσότεροι απο τον Γερμανικό 6ο Στρατό έχει αποκοπεί και περικυκλωθεί στην πόλη. Ο Κόκκινος Στρατός πρέπει να αποκρούσει μία πρόσπάθεια ξεμπλοκαρίσματος απο τους εξουθενωμένους Γερμανούς.

Το DLC είναι κομμάτι του Turning Point update το οποίο περιέχει νέους διοικητές και skins. Υπάρχει και δωρεάν περιεχόμενο, όπως το Company of Heroes 2 World Builder για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε χάρτες, αλλά και επιπλέον τέσσερις νέοι διοικητές και δύο νέοι multiplayer χάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα