Cat B15Q: ένα ανθεκτικό κινητό από την Caterpillar

Η καινούρια τάση να δημιουργούνται συνεχώς “λιγνά” και όμορφα κινητά έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά η ανθεκτικότητα τους. Έτσι, προέκυψε η ανάγκη για την δημιουργία μιας νέας κατηγορίας κινητών που στοχεύουν στην ανθεκτικότητα και είναι ικανά να επιβιώσουν στις κακουχίες του εργατικού περιβάλλοντος. Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που έχουν ανθεκτικά feature phones στην γραμμή τους, όμως τα ανθεκτικά smartphones είναι πραγματικά δυσεύρετα. Πρόσφατα είδαμε το Galaxy

S5 Active, την πρόταση της Samsung, όμως ακόμα και αυτό μοιάζει με πλαστικό παιχνίδι μπροστά στο Cat B15Q. Το σκληροτράχυλο κινητό από την Caterpillar, την εταιρία που κατασκευάζει βαριά μηχανήματα, είναι το πρώτο με Android KitKat. Η εταιρία έλαβε υπόψη τα σχόλια του κοινού και προσπάθησε να το βελτιώσει σε σχέση με τον προκάτοχο του, το B15. Αρχικά, θα ενσωματώνει έναν τετραπύρινο επεξεργαστή, Bluetooth v4.0 και LED flash στην HD κάμερα του. Διαθέτει μεγαλύτερο ηχείο και διπλό noise-cancelling μικρόφωνο μέσα στο σασί του από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ που απορροφά τους κραδασμούς. Ο στιβαρός του σχεδιασμός μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος 1.8 m σε τσιμέντο, μπορεί να αντέξει για μισή ώρα βυθισμένο στο ένα μέτρο νερού, ενώ λειτουργεί κανονικά σε θερμοκρασίες από -25°C μέχρι 55°C. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:

Ανθεκτικότητα: IP67 (ανθεκτικό σε σκόνη και γρατσουνιές) + MIL SPEC 810G.

Μπαταρία: 2000mAh, 16 ώρες ομιλίας.

Οθόνη: 4 ιντσών WVGA, Gorilla Glass 2, Έλεγχο με βρεγμένα δάκτυλα.

Κάμερα: 5MP με LED Flash.

Βάρος: 170g.

Θερμοκρασίες λειτουργίας: -25°C μέχρι 55 °C.

Το Cat B15Q θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως αυτό το καλοκαίρι σε άγνωστη, προς το παρόν, τιμή. Δείτε ένα βίντεο από τα βασανιστήρια που αντέχει ο προκάτοχος του και θα πειστείτε:

Keywords
Αναζητήσεις
κηνητο κατερπιλαρ, κηνητο κατερπηλα
Τυχαία Θέματα