Ζεστή υποδοχή για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη στα χωριά του Ρεθύμνου

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία και οι πολιτικοί συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να επισκέπτονται και να αφουγκράζονται τους πολίτες των νομών τους.

Ο νεαρός Γιάννης Κεφαλογιάννης που είναι υποψήφιος με την ΝΔ στο νομό Ρεθύμνου αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος καθώς καθημερινά κινείται σε κάθε χωριό του Ρεθύμνου συζητώντας με τους κατοίκους.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος συνέχισε την περιοδεία του στα χωριά

Χώνος, Αλόιδες και Κρυονέρι, όπως και στον Αΐμονα Μυλοποτάμου, όπου και έγινε δέκτης ζεστής υποδοχής από τους κατοίκους.

Από τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου ήταν το ζήτημα αποπληρωμής των αγροτικών και κτηνοτροφικών αποζημιώσεων. Θέμα το οποίο έχει επιληφθεί προσωπικά ο βουλευτής και έχει εξασφαλίσει την διαβεβαίωση από το υπουργείο, πως τα χρήματα που απαιτούνται θα εκταμιευτούν άμεσα.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε πως «Κύριο ζητούμενο για τους κατοίκους αποτελεί η ανάγκη να ακούσουν αλήθειες, χωρίς υπερβολές, με αυτοκριτική. Καταλαβαίνουν ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα καθορίσει την ζωή τους και την πορεία την χώρας για τα επόμενα χρόνια».

kalpes15.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα