Υπουργός Δυτικών Προαστίων … ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Με στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ των Δυτικών Προαστίων της Αττικής, συναντήθηκε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που κράτησε πολλές ώρες στο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η κουβέντα κράτησε αρκετές ώρες με τον Υπουργό να δέχεται και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, με σκοπό να βελτιωθεί η επικοινωνία και η ενημέρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα της ναυτιλίας και όχι

μόνο.

«Ανέλαβα αυτή την πρωτοβουλία, καθώς θεωρώ καθήκον μου να γνωρίζετε από πρώτο χέρι το έργο που παράγεται σε αυτό το Υπουργείο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και κυρίως να λογοδοτούμε σε εσάς και για όσα κάνουμε» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης και συμπλήρωσε ότι «έχουμε βάλει ως στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και ήδη αυτό μπορώ να πω ότι το πετυχαίνουμε. Ήδη μία νέα μεγάλη επένδυση ύψους 230.000.000, η μεγαλύτερη κατά την περίοδο της κρίσης, υπογράφτηκε με την COSCO, μία συμφωνία που θα αναβαθμίσει το λιμάνι και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».

Παράλληλα, ανέλυσε όλο τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Λιμενικού Σώματος και τις καθημερινές προσπάθειες του προσωπικού του Λιμενικού ώστε να ανακοπούν οι αυξημένες ροές της παράνομης μετανάστευσης. «Κανένα ευρώ δεν αφήνουμε να πάει χαμένο. Αξιοποιούμε κάθε πόρο για την ενίσχυση του Σώματος σε εξοπλισμό και προσωπικό». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον θαλάσσιο τουρισμό ο Υπουργός, καθώς, όπως είπε, «η κρουαζιέρα και το γιώτινγκ φέτος και μετά τις διαρθρωτικές αλλαγές που κάναμε παρουσιάζουν αύξηση. Αυτό σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε και η ενημέρωση για τις ημερομηνίες προεδρικής εκλογής, με τον Υπουργό να σχολιάζει ότι «δεν πρέπει να υπονομευτεί η προσπάθεια της χώρας να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφθούν με απόλυτη ευθύνη και ωριμότητα όλοι οι βουλευτές. Δεν πρέπει να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα τώρα στο τέλος».

Ο Πρόεδρος της Β3, Γιώργος Κώττης, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία του Υπουργού είχε ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο για τη Νομαρχιακή Επιτροπή, καθώς είχαν την ευκαιρία τα στελέχη να ενημερωθούν από κοντά για το έργο του Υπουργείου, αλλά και για να μεταφέρουν και τις δικές τους ανησυχίες για τα προβλήματα του κόσμου και την πορεία του κόμματος. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδεολογία της παράταξης για να στηρίξουμε την πατρίδα. Εμείς εδώ Δυτικά του Κηφισού είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση όμως ελπίζουμε ότι όλοι μαζί, εμείς στηρίζοντας εσάς και εσείς στηρίζοντας εμάς, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα