Ξυπόλητη στα πατώματα η ...Beckham! (ΦΩΤΟ)

Τέτοια εμφάνιση από την Victoria Beckham δεν έχουμε ξαναδεί, εδώ οι έξοδοί της χωρίς ψιλοτάκουνα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού πόσο μάλλον να την δούμε ξυπόλυτη και μάλιστα σε εμβριακή στάση. Ο σκοπός όμως αγιάζει τα μέσα καθώ στο βωμό της φιλίας τέτοιου είδους θυσίες μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η Eva Longoria (κολλητή της Βικτώριας)

θα παρουσίαζε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο και για την περίσταση επέλεξε να φορέσει μαύρη δημιουργία, που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, από την συλλογή της κολλητής της φίλης Victoria Beckham. Τι καλύτερο λοιπόν από το να έχεις όχι μόνο τον σχεδαστή τον ίδιο να σε βοηθάει να ντυθείς αλλά και την κολλητή σου φίλη, να σου λέει τη γώμη της! Έτσι πρέπει να σκέφτηκε η ηθοποιός και με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram όχι μόνο δείχνει την Victoria Beckham να την βοηθάει να ντυθεί αλλά να είναι κάτω στο πάτωμα και να περνάει καρφίτσες στο μαύρο φόρεμα με την υπογραφή της. Η φωτογραφία αυτή έχει κάνει τον γύρο του κόσμου αφού όχι μόνο αποδεικνύει τη δυνατή τους φιλία αλλά και ότι η Victoria Beckham είναι από τις σχεδιάστριες που επιμελούνται προσωπικά τις δημιουργίες της.



Η φιλία της Victoria Beckham με την Eva Longoria κρατάει αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2007, όταν το λαμπερό ζεύγος με τα παιδιά του μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός της σειράς Desperate Housewives δεν έχασε την ευκαιρία και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να γνωρίσει την πλέον σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham από κοντά για να την βοηθήσει να προσαρμοστεί στη νέα της κατοικία και γειτονιά. Πως θα ήξερε η Victoria που να κάνει τα νύχια της αν δεν ήταν η Eva εκεί; Εκείνη την περίοδο παρέα έκανε μαζί τους και η Jennifer Lopez η οποία όμως δεν συνέχισε την κοινωνική αυτή συναναστροφή και πλέον Victoria και Eva είναι αχώριστες φίλες. Αξίζει να αναφέρω πως η Eva Longoria είναι η νονά της μικρής Harper ενώ ήταν εκείνη που διοργάνωσε το baby shower πριν τη γέννηση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα