Ξεσπά η οικογένεια Λαζαρίδη: «Άσε μας Αγγελική να δούμε το παιδί»

Της Στέλλας Νοβάκη - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη και στην Αγγελική Ηλιάδη ξεκινάει σε δέκα μέρες καθώς στις 29 Οκτωβρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η μητέρα του εκλιπόντος κατά της τραγουδίστριας επειδή δεν βλέπει το εγγόνι της.

«Έχουμε να δούμε τον Μπαμπίνο από την κηδεία

του Μπάμπη. Το Δεκέμβριο του 2008!» δηλώνει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η Λίτσα Λαζαρίδη, αδελφή του Μπάμπη, η οποία δηλώνει ότι αδυνατεί να αντιληφθεί και να εξηγήσει το πείσμα και την άρνηση της τραγουδίστριας να αφήσει την οικογένεια να δει το παιδί.

«Είμαι μια χαροκαμένη μάνα το μόνο που ζητάω είναι να δω το εγγόνι μου. Το παιδί του Μπάμπη μου. Έλεος πια, τι ζητάω» ξεσπά η μάνα του Μπάμπη, η οποία όμως δηλώνει η αδελφή του, «κάθε μέρα είναι στον τάφο του Μπάμπη. Κλαίει, του μιλάει και του λέει τα παράπονά της. Θέλει να δει το εγγόνι της».

Η αδελφή και η μητέρα του Μπάμπη ισχυρίζονται στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι έκαναν πολλές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια για να έχουν επαφή με το μικρό Μπαμπίνο, όμως η Αγγελική είχε αρνητική στάση.

«Η Αγγελική κρύβεται ή εξαφανίζεται από εμάς. Δεν ξέρω τι έχει να κρύψει από εμάς και δεν θέλει να δούμε το παιδί» δηλώνει η Λίτσα Λαζαρίδη και υπογραμμίζει: «Μαθαίνω ότι έχει πολλές ασχολίες τώρα. Τατουάζ, νέες σχέσεις, νέα ενδιαφέροντα. Όμως μια μάνα που έχει στο χώμα το δολοφονημένο παιδί της, σπαράζει κάθε μέρα που δεν μπορεί να δει και να αγκαλιάσει το εγγόνι της».

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει πόλεμο με την Αγγελική Ηλιάδη προκειμένου να ανακτήσει την επικοινωνία τον με τον οκτάχρονο σήμερα γιο του Μπάμπη Λαζαρίδη. «Στις 29 Οκτωβρίου θα δώσουμε νέο ραντεβού στα δικαστήρια. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Θα έχει και συνέχεια» εξηγήσει με πικρία η αδελφή του Μπάμπη.

Με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η οικογένεια Λαζαρίδη διεκδικεί να ανακτήσει την επαφή με τον εγγονό της, ζητώντας να οριστεί για τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, καθώς και να επιτραπούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του. Ακόμα επιθυμούν να παίρνουν το παιδί κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα