Ξεφεύγει στην κορυφή η Τσέλσι!

Μετά δυσκολίας διακρίνεται πλέον η πλάτη της Τσέλσι στο ρετιρέ της Premier League!

Με μια ακόμα ρεαλιστική εμφάνιση, οι «μπλε» πέρασαν από το Μπέρμιγχαμ (2-1 την Άστον Βίλα) και ξετύλιξαν μετά χαράς το νέο δώρο που τους έκανε η Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλο που ο Οκόρε απάντησε στο γρήγορο προβάδισμα του Αζάρ (σκοράροντας μετά από 11 ώρες για τους «χωριάτες») οι παίκτες του Μουρίνιο δεν πτοήθηκαν. Μ’ ένα γκολ του Ιβάνοβιτς,

λοιπόν, καθάρισαν την… μπουγάδα και ξεχείλωσαν στους επτά πόντους πλέον τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Και πώς να μη συμβεί αυτό, απ’ τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι εξακολούθησε να μη σηκώνει κεφάλι. Έπειτα από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (και την αποτυχημένη απόπειρα για διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ») οι «πολίτες» δεν μπόρεσαν να λυγίσουν ούτε τη Χαλ. Θα πρέπει, δε, να αισθάνονται κι ευχαριστημένοι που δεν έχασαν, καθώς ο Μίλνερ απάντησε στις καθυστερήσεις στο γκολ του Μέιλερ (1-1).

Αντίθετα, πολύ μεγαλύτερο αντίκρισμα είχε το γκολ που πέτυχε -επίσης στα χασομέρια- η Σαουθάμπτον! Ξεπερνώντας το σοκ της ήττας από τη Σουόνσι και εκμεταλλευόμενοι το άγχος της στριμωγμένης ΚΠΡ, οι «άγιοι» τη χτύπησαν στο 93’ με τον Μανέ (1-0) και επανήλθαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα