Βρήκε τη βιολογική της μητέρα απο το Facebook μετά από 27 χρόνια!

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια της 27χρονης Katheryn Deprill να βρει την βιολογική της μητέρα μέσω του Facebook. Η νεαρή μητέρα, κατάφερε τελικά να συναντηθεί με την γυναίκα που την έφερε στον κόσμο και ήταν μια πάρα πολύ δυνατή στιγμή.



Όπως είχε γράψει, πριν από 27 χρόνια, μια γυναίκα παράτησε την Katheryn στις τουαλέτες γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, μόλις λίγες ώρες μετά την γέννησή της.

Η κοπέλα, η οποία έχει δημιουργήσει τώρα την δική της οικογένεια, έψαξε αρκετά για να βρει

την βιολογική της μητέρα, μέχρι που αποφάσισε να ξεκινήσει καμπάνια μέσω του Facebook.

«Θέλω να ξέρει ότι δεν είμαι θυμωμένη μαζί της που με παράτησε, αλλά έχω πάρα πολλές ερωτήσεις να της κάνω και θέλω να αποκτήσω μια σχέση μαζί της», έγραψε η Katheryn.

Η ιστορία της, συγκίνησε και πήρε μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα η βιολογική της μητέρα να δει την σελίδα στο Facebook και να αποφασίσει τελικά να επικοινωνήσει μαζί της.

Η συνάντησή τους ήταν πολύ συγκινητική και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Όπως αποδείχθηκε η βιολογική της μητέρα έπεσε θύμα βιασμού όταν ταξίδευε στο εξωτερικό και προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τους δικούς της.

«Άφησε το μωρό σε ένα μέρος που θα το έβρισκε σίγουρα κάποιος και θα το φρόντιζε. Το φίλησε στο κεφαλάκι του κι έφυγε», είπε ο δικηγόρος της Katheryn που ήταν παρών στη συνάντηση.

Ήταν μόλις 17 χρονών όταν είχε αυτή την τραγική εμπειρία και όπως είπε στην κόρη της δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να κάνει έκτρωση.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η θετή μητέρα της Katheryn, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, που η κόρη της κατάφερε τελικά να πάρει τις απαντήσεις που αναζητούσε τόσο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα