Βουλευτής Die Linke: Η Σκιάθος έχει κότερα, άρα έχετε λεφτά

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες η βουλευτής του γερμανικού κόμματος Die Linke, Άντρεα Ροτ, και συμμετείχε μεταξύ άλλων και σε συνεδρίαση επιτροπής στη Βουλή σχετικά με την οικονομία της Ελλάδας. Ερωτηθείσα για τη θέση του κόμματός της - το οποίο υπενθυμίζεται ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν - για

την ελληνική οικονομία και την ενίσχυση από τη Γερμανία, εκείνη έδωσε μία... ασυνάρτητη απάντηση, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:

"Ακούστε να δείτε. Το καλοκαίρι ήμουν στη Σκιάθο και πρόσεξα ότι το λιμάνι της ήταν γεμάτο πολυτελή κότερα. Συνεπώς λεφτά έχετε και εάν προσθέσουμε και τα δισ. ευρώ που βγήκαν από τη χώρα σας στην Ελβετία, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πληρώσετε. Η Γερμανία δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για το χρέος", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της βουλευτή του Die Linke, που κατέδειξαν την πραγματική θέση του κόμματός της και κατ' απέκταση και του ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ερώτηση στην κυρία Ροτ έγινε από τον βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα, ενώ μάλιστα ο Νίκος Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν επίσης παρών στη συνεδρίαση, προσπάθησε να τον σταματήσει, λέγοντας "γιατί δεν ρωτάτε τους τέσσερις δικούς μας υπουργούς που είναι παρόντες και ρωτάτε την γερμανική αντιπολίτευση;".

Μάλλον κάτι ήξερε για την απάντηση που επρόκειτο να δώσει η κα. Ροτ...

Keywords
Τυχαία Θέματα