Βοσκός βρήκε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Περίπου 40 ημέρες μετά την εξαφάνιση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε βρέθηκε δυστυχώς το πτώμα του κοντά στην Σχολή και στην Λίμνη Ιωαννίνων.
Η σορός του άτυχου φοιτητή, η εξαφάνιση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, βρέθηκε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από έναν βοσκό. Ο άνθρωπος που εντόπισε το πτώμα, σε προχωρημένη σήψη, διαπίστωσε ότι φορούσε το φούτερ με την στάμπα ITALIA, και την κουκούλα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε

άμεσα κλιμάκιο της αστυνομίας, αλλά και ιατροδικαστής που εξετάζει εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Σοκ στο πανελλήνιο, στην κοινωνία των Ιωαννίνων, στην Γαλακτομική σχολή, αλλά κυρίως στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη που ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι βρέθηκε πτώμα νεαρού άντρα. Ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειας επιβεβαιώθηκε δυστυχώς, με τον θείο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που πρωτοστατούσε στις έρευνες να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το πτώμα του ανιψιού του.

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, ο εντοπισμός του πτώματος δηλαδή του νεαρού φοιτητή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών, που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες εξελίξεις: Εντοπίστηκε πτώμα νεαρού στη λίμνη Ιωαννίνων-Σπεύδει Ιατροδικαστής στο σημείο

Επιβεβαιώνει ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ότι το πτώμα ανήκει στον φοιτητή-Βρέθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά από τη σχολή του

Keywords
Τυχαία Θέματα