Βορίδης-Αδωνις σε Τσίπρα: "Καλώς ήρθατε στον ρεαλισμό,μην μας δουλεύετε άλλο"

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, καθώς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ στην Ολομέλεια της Βουλής καλωσόρισε την κυβέρνηση και ειδικότερα τον παριστάμενο Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στον ρεαλισμό. "Σας καλωσορίζουμε στο κλαμπ των Μερκελιστών.Τώρα αυτά τα περί μνημονίου

και τα περί μερκελισμού που λέγατε παλιά να τα αφήσουμε στην άκρη.

Καλώς ήλθατε στον ρεαλισμό" είπε ο κ. Βορίδης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ Άδωνη Γεωργιάδη να συμπληρώνει : " Ο κ. τσιπρας αφού μας έλεγε προεκλογικά τα go back Madame Merkel και ότι δεν θα μιλά μαζί της αλλά μόνο με τα θεσμικά όργανα σήμερα άρχισε να την βλέπει και να την παίρνει και τηλεφωνο . Κι απ' ο,τι μαθαίνουμε από τον γερμανικό Τύπο την παρακαλάει για λεφτά.Ποιος; Αυτός που έλεγε ότι δεν θέλει τα λεφτά της Ευρώπης.Κι εσείς λοιπόν στον Μερκελισμό ήρθατε οπότε μην μας δουλεύετε άλλο".

Απαντώντας στα παραπάνω ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς είπε ότι Μερκελισμός είναι να τους θεωρείς αναμάρτητου και όχι να τους λες τα λάθη τους όπως κάνει η κυβερνηση και επέκρινε την αντιπολίτευση ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της Γερμανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα