"Βόμβες" Ρινάλντι: "Η τρόικα συνεχίζει να υπάρχει"

Δηλώσεις- βόμβα έκανε ο Ρούντι Ρινάλντι, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Όσο αφορά στην συμφωνία της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι η συμφωνία που πραγματοποιήθηκε είναι προβληματική. Οι εξελίξεις θα είναι το ίδιο σοκαριστικές. Ένας κόσμος έχει ήδη σοκαριστεί γιατί η συμφωνία μας πάει πίσω, και δεν μας πάει μπροστά. Και αυτά είναι σημαντικά πράγματα που πρέπει και να συζητηθούν και να αξιολογηθούν. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία διαδικασία

εσωκομματικής συζήτησης, αύριο συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία, για να τοποθετηθούμε και εμείς σε αυτή την συμφωνία».

«Καταρχάς συνεχίζεται η εποπτεία. Αυτό που λέει ο Μανόλης Γλέζος, ότι βαφτίσουμε το ψάρι, κρέας υπάρχει. Η τρόικα συνεχίζει να υπάρχει. Δεν έχουμε ευχέρεια να περάσουμε ό,τι θέλουμε μέσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Πάντοτε είναι υπό συνεννόηση με τους λεγόμενους θεσμούς. Και θα μας βάλουνε για 4 μήνες σε ‘πάγο’. Θα είναι 4 θανατηφόροι, δύσκολοι μήνες, και θα μας πάνε σε ένα μεγάλο, τρίτο μνημόνιο, το οποίο και πρέπει να ψηφιστεί και μέσα από την ελληνική Βουλή. Τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την χώρα και τον ελληνικό λαό».

«Από ότι φαίνεται υπήρξε μία παγίδευση απέναντι στην χώρα μας, και απέναντι στο ενδεχόμενο να πάρει Αριστερή κυβέρνηση την διακυβέρνηση της χώρας. Προσπάθησαν με τα τελευταία τελεσίγραφα να ακυρώσουν το δικό μας πρόγραμμα».

«Δεν θα έπρεπε να δεκτή αυτή η συμφωνία. Έπρεπε να υπάρχει ένας επαναπροσδιορισμός, διαφορετικά μας έχουν περικυκλώσει και μας έχουν γονατίσει. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και οι καταστάσεις. Όταν πας να τα βάλεις όμως με την τρομοκρατία πρέπει και να είσαι προετοιμασμένος».

Διαβάστε επίσης:

Στην αντεπίθεση ο Τσίπρας: Όποιος διαφωνεί με τη συμφωνία να το πει

Το ΚΚΕ τρολάρει τον Τσίπρα με Σαμαρά και... Κωνσταντάρα (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα