Βόμβα Ντινόπουλου: «Πληρώθηκε καλά ο Κουβέλης για να μην ψηφίσει πρόεδρο»

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από ένα βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει τον Αργύρη Ντινόπουλο να αφήνει αιχμές για τον Φώτη Κουβέλη, λέγοντας πως «πληρώθηκε καλά για να μην ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Ειδικότερα, ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και "ο Κουβέλης", και απάντησε: "Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά".

ΔΕΙΤΕ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ (1:02) από το left.gr

Απάντηση της ΔΗΜΑΡ

Άμεση ήταν η απάντηση της ΔΗΜΑΡ που εξέδωσε Δελτίο Τύπου, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να αποδοκιμάσει – όπως τονιζόταν – τον υβριστή υποψήφιο και πρώην υπουργό:

"Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή - υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά".

Για υποκλοπή κάνει λόγο ο Ντινόπουλος

Απάντηση στη ΔΗΜΑΡ έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος δηλώνοντας τα εξής: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά !») από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα