Βέβαιος για την τρίτη θέση ο Θεοδωράκης

Τη βεβαιότητα του ότι το Ποτάμι θα είναι η τρίτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την ομιλία του στο Ολύμπιον, ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι το κόμμα δεν έχει σπονδύλους και δεν θα παζαρέψει τις θέσεις του. "Το Ποτάμι δεν κουβαλάει κομματικό στρατό, δεν έχει παιδιά που θέλει να βολέψει", ειπε

χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνιέται από κομματικές παρέες.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοδωρακης υπογράμμισε οτι το Ποτάμι θα στηρίξει τη χώρα αν υπάρχει ανάγκη. "Θα γίνουμε ο καταλύτης της συνεννόησης. Αλλα δεν θα υπάρξει άνευ όρων παράδοση. Δεν θα κυβερνήσουμε ούτε με μπαλταδες, ούτε με Μπαλτακους", τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιου.

Ακόμη, ο Σταύρος Θεοδωρακης απο το βήμα του Ολύμπιον ξεκαθάρισε τις βασικές θέσεις του κόμματος σε καίρια ζητήματα, όπως η ανεργία κ το μεταναστευτικό, ενώ τάχθηκε υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

"Δεν θελουμε κρατικοποιήσεις κ επιστροφή στα ελλείμματα. Άλλος δρόμος απο τις επενδύσεις δεν υπάρχει", είπε ο κ. Θεοδωρακης, συμπληρώνοντας οτι αναφέρεται τοσο στις ξένες επενδύσεις όσο και στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος του Ποτάμιου μίλησε για ανομία, αναξιοκρατία κ αναποτελεσματικότητα εξαπολύοντας επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις, που όπως τόνισε "μαζί με τα δανεικά, ζήτησαν και τη συνταγή για τη λύση".

thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα