Βαρβιτσιώτης: "Να μάθουμε να ακούμε πρώτα"

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παραχώρησε συνέντευξη στον Real Fm.

Αναφορικά με τον κίνδυνο της ρευστότητας για την οικονομία o κ.Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι "Δυστυχώς, δεν έχουν καθησυχαστεί οι ανησυχίες μας. Αντιθέτως, έχουν επιβεβαιωθεί. Και σήμερα ο κ. Τσίπρας

πάει να κάνει μία συνάντηση με την κα Μέρκελ στην οποία έχει στείλει μία επιστολή, από την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία κρατήθηκε κρυφή. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που έδωσε στη συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες, ότι δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρευστότητας για την Ελληνική Οικονομία, στην επιστολή που της έστειλε έχει ισχυριστεί τα ακριβώς αντίθετα".

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους Εταίρους και τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με την κα Μέρκελ οτι πρώην υπουργός τόνισε
ότι μπορεί να έγινε η συνάντηση των επτά, χρήματα, όμως, δεν πήραμε από τη συνάντηση των επτά. Το πρόβλημα παραμένει. Το αντικειμενικό πρόβλημα παραμένει".

Σχετικά με τις εξελίξεις στη ΝΔ και με το αντικείμενό του ως Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος σημείωσε ότι μετά από μία εκλογική ήττα συμβαίνει συνήθως να υπάρχει μία περαιτέρω συρρίκνωση της δημοφιλίας του κόμματος που χάνει.

Πέραν από αυτό θα σας έλεγα ότι ζήσαμε τουλάχιστον μία περίοδο «έρωτα της κοινωνίας», σε επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, με τη νέα κυβέρνηση. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει πρώτα να ακούει ώστε μετά να ακουστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα