Τρόμος απο τσαντάκια στην Αχαΐα

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη αδίστακτου τσαντάκια ο οποίος "χτυπούσε" στο Διακοπτό Αχαΐας αδιαφορώντας πλήρως γαι τη σωματική ακεραιότητα των θυμάτων του. Οι άνδρες της Ασφάλειας του Αιγίου τον αναγνώρισαν μετά την τελευταία επίθεση του από την οποία κατέληξε στο νοσοκομείο 30χρονη γυναίκα.

Ο 31χρονος άνδρας έσπρωξε βίαια την άτυχη γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της πεζή και την πεταξε κάτω προκειμένου να πάρει από τον ώμο της την τσάντα της που περιείχε 80 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά

της έγγραφα και αντικείμενα. Η γυναίκα πέφτοντας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αιγίου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του δράστη και οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει την ταυτότητά του. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο δράστης από τις 27 Φεβρουαρίου είχε αρπάξει την τσάντα μιας 55χρονης με προσωπικά της αντικείμενα, μιας 71χρονης με 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και μιας 77χρονης με 250 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα