Του Αγίου Βαλεντίνου στις 14, του... Κερατούκλη στις 13

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι όσοι απατούν τις συντρόφους τους, κάνουν δώρο και προσφέρουν τις... «υπηρεσίες» τους στις ερωμένες στις 13 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα τα δώρα που κάνουν στις παράνομες σχέσεις τους είναι πολύ πιο ακριβά από αυτά που δίνουν στις συζύγους τους.

Μπορεί στις 14 Φεβρουαρίου να είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι ερωτευμένοι να γιορτάζουν,

υπάρχει όμως και μέρα της ερωμένης που είναι στις 13 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές χώρες του κόσμου που έχουν χαρακτηρίσει έτσι την ημέρα στις 13 Φεβρουαρίου. Από κει και πέρα η επισημοποίηση της συγκεκριμένης μέρας σε συνδυασμό με τον αν την τιμούν κάποιοι άνδρες και το αν το καταλαβαίνουν οι γυναίκες τους παραμένει ένα εύλογο ερώτημα.

Η ιστοσελίδα asleymadison.com που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις έκανε μία σχετική έρευνα και εκτός του ότι οι ερωμένες έχουν την τιμητική τους στις 13 Φεβρουαρίου, παίρνουν και πιο ακριβά δώρα. Μάλιστα, οι σύζυγοι ξοδεύουν τα διπλάσια γι αυτές απ’ ότι στις γυναίκες τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι άνδρες προτιμούν να χαρίζουν στις παράνομες ερωμένες τους διαμάντια, σέξι εσώρουχα, λουλούδια και θεραπείες σε σπα ενώ στις συζύγους τους δίνουν gadgets, οικιακές συσκευές και άλλα παρόμοια κόστους από 70 ευρώ έως 150 ευρώ το πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα